R2B Telefoonhouder fiets met 360 graden rotatie - Gsm houder fiets - Ook voor scooter & motor

3953490
14.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B Telefoonhouder fiets met 360 graden rotatie - Gsm houder fiets - Ook voor scooter & motor
14.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Fiets jij graag en wil je onderweg je navigatie volgen of nog nét dat volgende nummer afspelen? Het is niet meer toegestaan om jouw telefoon in je hand te hebben tijdens het fietsen. Hier worden vanaf nu flinke boetes voor uitgedeeld en bovendien is het zeer gevaarlijk om te fietsen met een telefoon in je hand! Met deze R2B telefoonhouder model "Rotterdam" voor op de fiets, scooter of motor ben je van dit probleem af. Wacht dus niet langer en ga veilig en boetevrij de weg op!

Jouw voordelen:

  • Veilig en boetevrij handsfree bellen en navigeren!
  • Geschikt voor fietsen, mountainbikes, motoren, scooters en meer
  • Makkelijk horizontaal en verticaal verstelbaar (360 graden rotatie
  • Zeer eenvoudig te bevestigen met elastisch systeem
  • Gebruiksvriendelijk voor alle merken en modellen telefoons
  • 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!

Goede kwaliteit en eenvoudige bevestiging

Dankzij het handige bevestiging systeem is de telefoonhouder gemakkelijk te monteren aan het stuur van jouw fiets, motor, scooter of wandelwagen! Hier is GEEN gereedschap voor nodig, wat de montage extra makkelijk maakt. Je kunt jouw telefoon ook zeer eenvoudig uit de fietshouder verwijderen. Door het gebruik van de beste materialen blijft de fiets houder stevig vastzitten aan jouw stuur. Hierdoor kun je altijd zorgeloos en handsfree navigeren wanneer je maar wilt!

360 graden rotatie

Door de handige 360 graden rotatie kun je jouw telefoon volledig naar wens draaien op het stuur. De telefoon kan dus zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt in deze gsm houder. Hiermee voorkom je eventueel weerkaatsing van het licht op het scherm van jouw smartphone!


Telefoonhouder fiets en motor geschikt voor alle merken telefoons

De fiets houder is geschikt voor alle telefoons met een afmeting tussen de 4 - 6.5 inch. Hierdoor is de fiets smartphone houder geschikt voor nagenoeg elk type telefoon!

De duurzaamheid van R2B

De mobiel houder en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. Wij denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


De boete voor het vasthouden van je telefoon op de fiets is per 1 maart 2023 verhoogd naar 150 euro. Wil jij veilig en boetevrij de weg op? Plaats dan nu deze telefoonhouder fiets model "Rotterdam" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Specificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720165904433
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 51.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten