R2B® Telefoonhouders Auto Ventilatie Rooster - Gsm Houder Auto - Accessories - Auto Telefoonhouder - Model Amsterdam

3914888
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B® Telefoonhouders Auto Ventilatie Rooster - Gsm Houder Auto - Accessories - Auto Telefoonhouder - Model Amsterdam
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij al op de hoogte van de nieuwste flitspalen die kunnen zien of jij je telefoon in je hand hebt tijdens het autorijden? Rij veilig en voorkom torenhoge boetes met deze handige telefoonhouder "Amsterdam" van R2B! De praktische autohouder kan eenvoudig worden bevestigd aan de meeste ventilatieroosters. Wacht dus niet langer en ga veilig en boetevrij de weg op!

Jouw voordelen:

  • Beste telefoonhouder voor in de auto van 2023, getest door Bestenu.nl
  • Handsfree bellen zonder zorgen en voorkom boetes van 380 euro
  • Met één hand te bedienen
  • Gemakkelijk te bevestigen aan het ventilatie rooster
  • Ruimte voor een oplaadkabel
  • Gebruiksvriendelijk voor alle merken en modellen telefoons
  • Stevige grip door gebruik van non-slip siliconen
  • Te gebruiken met of zonder hoesje (let op afmeting zoals hieronder vermeld)
  • Telefoonhouder voor in de auto geschikt voor alle telefoons met een breedte van 6.2 tot 8.5 cm inclusief eventuele beschermhoes!
  • 100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!

Let op: het is niet mogelijk om horizontaal of verticaal te draaien met deze houder! Deze houder wordt geplaatst in dezelfde richting als het ventilatierooster. Horizontale lamellen betekent dus dat je telefoon rechtop komt te staan zoals op de foto's en heb je verticale lamellen dan komt je telefoon in een liggende positie.

Tip: Zoek je een ventilatierooster houder die wel 360 graden kan roteren? Zoek dan op Bol.com naar telefoonhouder model 'Hilversum'!

Compact, stevig en geschikt voor elk merk telefoon

Deze telefoonhouder kan gemakkelijk worden gemonteerd aan jouw ventilatierooster in de auto en is geschikt voor bijna alle telefoons. Dit zorgt voor zorgeloos handsfree gebruik van je smartphone tijdens het rijden en hiermee voorkom je een hoge boete. Zoals je kunt zien op de productfoto's is deze veelzijdige, compacte gsm houder gemakkelijk aan de meeste ventilatieroosters te bevestigen. Hierdoor is deze autohouder ideaal voor het handsfree gebruik van bijvoorbeeld navigatie of Flitsmeister!

De R2B telefoonhouder auto ventilatie is zeer eenvoudig te bevestigen

Belangrijk is natuurlijk dat de houder stevige grip heeft en gemakkelijk te bevestigen is. Met deze smartphone houder hoef je je daar geen zorgen over te maken! Je klemt de telefoonhouder stevig in het ventilatie rooster en door de sterke veer zal jouw telefoon er zeker niet uitvallen. De onderkant van de auto telefoonhouder is open, zodat je tijdens de rit ook eenvoudig je telefoon kunt opladen!

De duurzaamheid van R2B

De auto telefoonhouder en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!

De boete voor het vasthouden van je telefoon in de auto is per 1 Maart 2023 verhoogd naar 380 euro. Wil jij veilig en boetevrij de weg op? Plaats dan nu deze smartphone houder "Amsterdam" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Specificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8719326714691

Beoordelingen

Gesponsorde producten