RDX Sports Bokshandschoenen Pro Training Apex A4 - Blauw - 10OZ - Kunststof

3507177
63.03
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NRG-FITNESS-BV
4,6 Sterren
RDX Sports Bokshandschoenen Pro Training Apex A4 - Blauw - 10OZ - Kunststof
63.03
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Apex A4 pro training bokshandschoenen zijn gemaakt met de beste LumeX vulling en Super Skin kunstleder aan de buitenkant voor extra weerstand tegen slijtage. Zeer comfortabele handschoenen voor training, met Dazzle stof aan de binnenzijde voor ademend vermogen tijdens zware trainingen.

Het op maat gemaakte duo van EVA-LUTION Laag en Max-Shock Equilibrium Foam biedt ultieme bescherming aan de hand en maximale schokabsorptie bij krachtige stoten. Onze lace up bokshandschoenen zijn gemaakt met behulp van een sterk gecomprimeerde Polygonal Fusion Mould en G-foam voor extra duurzaamheid en veiligheid. De vorm is bedekt met een 1,5 mm dikke laag neopreen voor extra bescherming.

Gekalibreerd Impact Diffusion laag samen met Sponge X PADDING is aangebracht op de manchet voor extra comfort en veiligheid, waardoor deze handschoenen ideaal zijn voor alle trainingsdoeleinden, variërend van sparring, zware zak en handschoenwerk.


Specificaties
Premium materiaal - Onze gevecht trainingshandschoenen zijn voorzien van de nieuwste LumeXTM vulling, premium Super Skin kunstleer & Dazzle stof voor een perfect ademend vermogen en duurzaamheid. Zeer comfortabel - Op maat gemaakte combinatie van gekalibreerde Impact Diffusion SHEET & Sponge X PADDING in training boks uitrusting in manchet voor veiligheid en comfort. Schokdemping - Zware bokshandschoenen zijn gemaakt met EVA-LUTIONTM SHEET, Max-ShockTM Equilibrium Foam, Polygonal Fusion Mould en G-foamTM voor premium bescherming. Ultieme bescherming - De vorm van bokstrainingshandschoenen is bedekt met een laag neopreenmateriaal van 1,5 mm voor een ideale bescherming Perfecte Pasvorm - De trainingshandschoenen hebben een vetersluiting voor een perfecte pasvorm. Deze bokshandschoenen zijn gemakkelijk te dragen en zijn verkrijgbaar in spannende kleuren.

Specificaties

  • Merk: RDX Sports
  • EAN: 5054421891995
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten