trends van Blokker

Regen op komst, bereid je voor

Door jezelf voor te bereiden op regen en de juiste bescherming te kiezen, kun je ervoor zorgen dat je droog blijft en comfortabel blijft tijdens natte weersomstandigheden.

Regenachtige dag

Op een regenachtige dag is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Een goede paraplu kan ervoor zorgen dat je droog blijft tijdens een bui, terwijl een waterdichte regenjas ook een goede optie is om je te beschermen tegen de regen. Bij Blokker hebben we een ruime selectie van regenjassen in verschillende stijlen en maten.


Regen en de tuin

Op een regenachtige dag, kan een regenton een handige manier zijn om het regenwater op te vangen en te gebruiken voor de tuin of om te gebruiken voor het wassen van de auto. Regenmeters zijn een andere handige tool voor op een regenachtige dag, omdat ze je laten weten hoeveel regen er is gevallen en hoe hard het regent.


Wat te doen op een regenachtige dag thuis?

Blijf je liever binnen op een regenachtige dag? Dan zijn er nog steeds veel leuke dingen om te doen. Probeer een van onze spellen te spelen of start met het bakken van lekkere koekjes of een cake! Ongeacht hoe je de dag doorbrengt, zorg ervoor dat je goed beschermd bent tegen de regen met paraplu's, regenjassen en andere handige items. Blokker heeft alles wat je nodig hebt om de regenachtige dag door te komen.