Revitive Medic Circulation Booster

4.0 Sterren
2 beoordelingen

Omschrijving

De Revitive Medic is de nieuwste circulation booster van Revitive die tegelijkertijd met de Revitive Medic Plus is geïntroduceerd.

De nieuwe Revitive medic is onder andere geschikt voor:
- Osteoartrose
- Diabetes
- Slechte mobiliteit
- Verzwakte spieren
- Postoperatief herstel

De Revitive Medic is ontworpen om de bloedsomloop in de benen te verbeteren, wat helpt tegen opgezwollen voeten en benen, maar helpt ook om pijnprikkels in de benen te onderdrukken, versterkt de beenspieren .

De Revitive Medic wordt geleverd inclusief handige afstandsbediening en een set TENS pads. De afstandsbediening van de Revitive Medic maakt het mogelijk om de Revitive Medic in te stellen zonder te hoeven bukken en de TENS elektroden bieden de mogelijkheid over heel uw lichaam te profiteren van het effect van de Revitive Medic. U kunt deze TENS pads namelijk aansluiten op de Revitive Medic en vervolgens op uw lichaam plakken.

De Revitive Medic is voorzien van de IsoRocker. Dit is een kantelsysteem aan de onderkant van de Revitive Medic. Tijdens het gebruiken van de circulation booster trekken de spieren in uw benen samen. de IsoRocker maakt het mogelijk voor de Revitive Medic om mee te bewegen met deze samentrekkingen. Dit maakt het gebruik van de Revitive Medic een nog aangenamere ervaring.


Productspecificaties van de Revitive Medic circulation booster:

- Gemakkelijk in gebruik
- Kleur: Wit
- Aantal verschillende puls-golfvormen: 15
- Afstandsbediening: ja
- Behandelingsduur: 20 min
- Brede puls-golfvorme: ja
- Geïntegreerde handgreep: ja
- Individueel instelbare intensiteit: ja
- Intensiteitsniveaus: 1-99
- IsoRocker-systeem: ja
- Niet geschikt voor: Personen met medisch implantaat, personen met pacemaker, zwangere vrouwen en mensen met een beenprothese. Neem bij hartproblemen eerst contact op met uw behandelend arts met de vraag of u het apparaat kunt gebruiken.
- Variabele hellingshoek: ja
- Fabrieksgarantie: 24 maanden garantie

Bestel de Revitive Medic circulation booster gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Revitive
  • Merk: Revitive
  • EAN: 5060217492840

Reviews

Gesponsorde producten