Riddex Quad – Ongedierte verjager

3446541
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Riddex Quad ongediertebestrijder beschikt over sonische en elektromagnetische technologie die de bedrading van je huis verandert in een ongedierteafstotend krachtveld. Door het creëren van een vijandige omgeving, zal ongedierte je huis verlaten en wordt ander ongedierte ontmoedigd om jouw huis binnen te komen.

Plug de Riddex Quad gewoon in het stopcontact en hij begint zichzelf direct terug te betalen. Een enkele Riddex Quad-eenheid dekt een volledig verdieping van een gemiddeld huis, waardoor knaagdieren en kakkerlakken effectief worden verdreven. De ongedierte verjager werkt achter muren, onder vloeren en boven plafonds en komt zo bij de plekken waar ongedierte zich verbergt, leeft en voortplant.

De Riddex Quad is chemicaliënvrij, gifvrij en niet giftig, dus het is veilig voor gebruik, zelfs met kinderen, elektronische artikelen, voedsel en de meeste huisdieren. Gebruik nooit meer schadelijke chemische sprays en adem nooit meer schadelijke dampen van andere ongediertebestrijdingsmiddelen in!

Specificaties

  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720612800516
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 19x14x6 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten