Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel - 6 x 20 wasbeurten - Voordeelverpakking

3800240
34.83
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Stuntwinkel
4.09 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Alle Robijn wasmiddelen hebben een Voorradige fles, deze is van 70% recyclebaar plastic. Uiteraard blijft de vertrouwende Robijn geur hetzelfde!

Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel met witversterkers is speciaal ontwikkeld voor de witte was en houdt kleding lang mooi.


  • Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel met verbeterde geursensatie
  • Robijn Stralend Wit met witversterkers heeft een heerlijk frisse geur
  • Dit Robijn wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor je witte was
  • Extra geconcentreerd vloeibaar wasmiddel, dus beter voor het milieu
  • Robijn Stralend Wit wasmiddel is geschikt voor alle was tot op 60 graden
  • Gebruik voor het beste resultaat samen met de Stralend Wit wasverzachter

Met de verbeterde geursensatie van Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel kun je lang genieten van een heerlijk fris ruikende was. Dit wasmiddel, speciaal voor de witte was, laat je was heerlijk ruiken en zorgt ervoor dat je kleding stralend wit blijft. Robijn Stralend Wit wasmiddel en wasverzachter helpen je kleding langer als Voorradig te houden. Zo kun jij goed voor de dag komen.

Robijn Stralend Wit Vloeibaar Wasmiddel is een perfecte geurmatch met Robijn Stralend Wit Wasverzachter. Robijn Stralend Wit is een extra geconcentreerd wasmiddel en dus beter voor het milieu. Robijn gebruikt verbeterde en mooiere wasmiddelflessen die ervoor zorgen dat je nog beter kunt schenken en dat de flessen niet lekken. Bovendien zijn de flessen gemaakt van gerecycled en 70% recyclebaar plastic. Op deze manier draagt Robijn bij aan een duurzamere manier van wassen.

Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kun je van dit soort momenten genieten. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van de producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van pas gewassen jeans of als je tussen de lakens stapt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Het motto van Robijn is al jaren "Wat mooi is, moet mooi blijven". Met wasmiddelen en wasverzachters van Robijn zorg je dat je kleding langer als Voorradig blijft en bovendien heerlijk ruikt.

Specificaties

  • Merk: Robijn
  • EAN: 8720181099533
  • Aantal wasbehandelingen: 120

Reviews

Gesponsorde producten