Robijn Wasverzachter Voordeelverpakking - Intense Geur Sky - 6 x 870ml - Wasmiddel en Wasverzachter van Topkwaliteit

3785269
42.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Distrilink
3,6 Sterren
Robijn Wasverzachter Voordeelverpakking - Intense Geur Sky - 6 x 870ml - Wasmiddel en Wasverzachter van Topkwaliteit
42.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

ROBIJN ·  Intense Wasverzachter Fresh Sky · Ultra geconcentreerde formule · Luxe geur · Wat mooi is moet mooi blijven · 100% gerecycled en 100% recyclebaar plastic · Met 95% biologisch afbreekbare ingrediënten

Natuurlijk wil je kleding zo lang mogelijk mooi houden. Vertrouw daarom op Robijn. Voor alle kleding, alle stoffen, voor elk dilemma heeft Robijn de juiste oplossing.

Robijn vloeibare wasverzachter Intense Fresh Sky, ruikt als een heerlijk frisse ochtend in de natuur en houdt je was langdurig fris. Een kleine dosis volstaat voor de meest intense frisheid ooit.

Je wasgoed wordt niet alleen zacht van wasverzachter, maar behalve dat zorgen ze ook voor een speciale beschermlaag rondom de vezels van de stof, waardoor er minder wrijving ontstaat tussen deze vezels. Je kleding behoudt zijn kwaliteit doordat het minder snel slijt, zijn pasvorm en kleuren behoudt. Ook is je kleding makkelijker strijkbaar door wasverzachter en droogt het sneller! 

Robijn Intense Wasverzachter Fresh Sky:

  • Ultra geconcentreerde formule
  • Lagere dosering per wasbeurt
  • Maximale frisheid
  • Blijvend fris, van de wasmachine tot in de kleerkast
Gebruiksaanwijzing:
Om je wasgoed heerlijk zacht te houden en te beschermen kun je het beste Robijn wasverzachter gebruiken. Voor een optimaal fris-effect is het belangrijk om altijd de juiste dosering te gebruiken. Volg hiervoor de instructies op de achterkant van het etiket. Op iedere Robijn wasverzachter zit een handig doseerdop. Gebruik deze dop alleen voor de Robijn wasverzachter en niet voor andere producten, zoals wasmiddelen.

Doe de wasverzachter altijd in het bakje voor wasverzachters in de wasmachine. Verdun de wasverzachter nooit met water! Je kunt de fles wasverzachter het beste op kamertemperatuur bewaren. Het product is namelijk gevoelig voor een zeer warme of zeer koude omgeving. Bewaar de fles dus niet in direct zonlicht

Ingrediënten:
15 - 30%: kationogene oppervlakte-actieve stoffen.
<5%: parfum, alpha-isomethyl ionone, butylphenyl methylpropional, citronellol, eugenol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, benzisothiazolinone.

Over Robijn
Met Robijn kan je in geuren en kleuren van dit soort momenten genieten. Wasverzachters met heerlijke geuren, en wasmiddelen die kleuren lang mooi houden. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van een net gewassen jeans of het stappen in een schoon bed, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter.

Robijn is van oorsprong een Nederlands merk dat in 1971 begon met de introductie van wasverzachter en in 1977 al snel verder uitbreidde naar fijnwasmiddelen, zoals Fleur & Fijn.

Specificaties

  • Merk: Robijn
  • EAN: 8710447210666
  • Aantal stuks in verpakking: 6
  • Aantal wasbehandelingen: 348
  • Inhoud in liters: 870.0
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 5976.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten