Rock N Fit

4,7 Sterren
3 beoordelingen
2109340
199.95
Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 39 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
OrangeShop-eu
4,2 Sterren
Rock N Fit
199.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Fitness trilplaat met trainingsstoel
Rock N Fit van Wonder Core is de nieuwe innovatieve trilplaat voor thuis. Het fitnessapparaat is voorzien van de bewezen wetenschappelijke  vibratietechnologie. Rock N Fit genereert meer effectieve beweging dan iedere andere fitness trilplaat, met meer dan 500 aanspanningen per minuut. De trillingen in combinatie met het onvrijwillig aanspannen van de spieren zorgen voor een optimaal trainingsresultaat, vetverbranding en verbetering van de bloedcirculatie. 

Buikspieroefeningen, squats, planken, schouder- en armoefeningen
Rock N Fit van Wonder Core is naast de trainingsstoel met handgrepen, voorzien van elastische weerstandsbanden. Met deze onderdelen is het mogelijk een complete workout te doen met slechts één trainingsapparaat. De meest voorkomende fitnessoefeningen in de sportschool doe je hiermee gewoon thuis!

In de bijgevoegde trainingsgids worden de verschillende oefeningen uitgelegd; denk hierbij aan squats, planken, shoulder presses voor sterke schouders en bicep curls en tricep extensions voor strakke armen. De buikspieren worden getraind met de trainingsstoel of zoek de uitdaging op door te planken.

Focus op de buikspieren
Net als de alom bekende Wonder Core, is Rock N Fit het ultieme trainingsapparaat voor het versterken van de core. De oefeningen in de trainingsgids zijn speciaal voor de hoge, lage, midden en schuine buikspieren. De oscillerende bewegingen en perfecte hoogte van de stoel in combinatie met de vibraties van de trilplaat zorgen voor maximale spanning op de buikspieren. De perfecte methode voor sterke buikspieren!

Kies de trainingsduur, modus en intensiteit
De trilplaat is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Via het ingebouwde controlecentrum is het volgende in te stellen:

-Trainingsduur: van 1-10 minuten
-Trainingsniveau: van level 1-20
-Aantal trainingsprogramma’s: 5

Afhankelijk van uw voorkeur kan de tijd, intensiteit en snelheid aangepast worden. Ook het doen van een intervaltraining behoort tot de mogelijkheden. Het extra grote antislip platform biedt die verschillende staande posities: zet de voeten in het midden voor de gemakkelijkste positie. Verbreed met een pas voor een gemiddelde intensiteit. Of stap helemaal wijd voor een maximale spierbelasting op uw bovenbenen. Dit zijn de meest effectieve squats voor vetverbranding op de bovenbenen. Dankzij de poten met zuignappen blijft Rock N Fit altijd op zijn plaats, ongeacht het trainingsniveau.

Betaal gemakkelijk in 3 termijnen! Klik hier voor meer informatie over betaalmethode in3.

Specificaties

  • Merk: Wonder core
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 0657258983014
  • Maximaal aanbevolen gewicht (kg): 100.0
  • Aantal snelkeuzeprogramma's: 5
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1800.0
  • Verstelbaar zadel: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten