Romanette dekbedovertrek Vienna Wit-240x200/220

Omschrijving


Romanette dekbedovertrek Vienna Wit

Dit stijlvolle Romanette dekbedovertrek Vienna Wit heeft een effen achtergrond met daarop een print van een mooi kantrandje. Een prachtig overtrek dat door de subtiele print op heel veel verschillende slaapkamers past.


Is het nou katoen of satijn?

Bij de dekbedovertrekken van Romanette staat als materiaal vaak vermeld: 'satijn (100 % katoen)'. We kunnen ons voorstellen dat dit voor verwarring zorgt. Is het nou een dekbedovertrek van katoen of satijn? Het antwoord: beide. Satijn is namelijk geen naam voor een compleet andere stof, maar duidt op de manier waarop het katoen geweven is, namelijk met een satijnbinding. Deze weeftechniek werd rond de 13e eeuw ontwikkeld in het verre Oosten en geeft de stof een subtiele, zachte glans mee. Katoen-satijn is zeer fijn geweven en mag deze naam pas dragen als het aan strenge voorwaarden voldoet.


Hoe voelt een dekbedovertrek van satijn aan?

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, zegt men, maar hoe iets aanvoelt kun je vanaf de foto moeilijk beoordelen. Een dekbedovertrek van katoen-satijn voelt heel erg soepel aan, zacht, en is bovendien en nog net iets 'gladder' dan gewoon katoen (maar zeker niet kil of koud!). Katoen-satijn is vriendelijk voor de huid en het allermooiste voordeel: je hoeft het eigenlijk niet te strijken om je bed er weldadig en luxe uit te laten zien. Dit Romanette dekbedovertrek Vienna Wit valt van nature al zo mooi dat je er geen omkijken naar hebt.


Over Romanette

Romanette komt uit de koker van Textap, een Brabants familiebedrijf dat sinds 1951 een bekende speler is op het gebied van beddengoed. Romanette staat voor kwalitatief hoogwaardig beddengoed met schitterende dessins. Overtuigd? Bestel Romanette dekbedovertrek Vienna Wit online en slaap voortaan als een koning(in) in je eigen bed.

Specificaties

  • Merk: Romanette
  • EAN: 8716057051651
  • Kleur: Wit

Reviews

Gesponsorde producten