RX Goods 6 Stuks Automatisch Druppelsysteem voor Planten – Bewateringssysteem – Water Druppelaar

3748168
34.95 32.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
RX-GROUP
3,4 Sterren
RX Goods 6 Stuks Automatisch Druppelsysteem voor Planten – Bewateringssysteem – Water Druppelaar
34.95 32.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Vergeet je ook soms de planten water te geven? Of ga binnenkort op vakantie en kan niemand je planten water geven? Geen probleem! Met de plantbewatering pinnen van RX Goods® krijgen alle planten genoeg water!

Bespaar tijd & geld
Het is niet alleen zonde voor je portemonnee om elke keer nieuwe planten te kopen omdat de planten zijn uitgedroogd maar je bespaard ook tijd. Doordat je gemakkelijk in één keer alle planten water kan geven scheelt dit ook een hoop tijd!

6 Stuks inbegrepen
Er zijn meerdere automatische plantbewatering pinnen in de set toegevoegd zodat er bij 6 planten automatisch water kan worden gegeven. Indien je een grote plant hebt is het ook mogelijk om de pinnen in de plantenbak te verdelen zodat alle wortels genoeg water opnemen.

Gemakkelijk te beginnen
Om te beginnen dient allereerst de terracotta pin in de (pot)grond gestopt te worden, indien de pin diep genoeg bevestigd is kan een lege fles wijn gevuld met water in de bewateringpin geplaatst worden. Door het unieke systeem voelt de bewatering pin wanneer de grond nat of droog is. Indien de grond droog is verspreid de bewatering pin langzaam water in de grond. Bij normale planten duurt het 7-10 dagen om een wijnfles van 1 liter op te maken.

Nooit meer planten zonder water
Doordat je je geen zorgen meer hoeft te maken op vakantie of de planten het zullen redden bespaart dit onnodige stress en biedt dit product veel gemak. Zo hoef je geen oppas meer te regelen die de planten na een paar dagen water moet geven.

Voordelen
- Gemakkelijk te bevestigen
- 6 Stuks meegeleverd
- Met een gerust hart op vakantie
- Bespaar geld & tijd
- Geen uitgedroogde planten
- Als beste uit de test gekomen

Specificaties:
- Merk: RX Goods®
- Productafmetingen: ca. 20 cm x 5 cm x 5 cm
- Materiaal: Terracotta
- Aantal stuks: 6 stuks

Kwaliteit gegarandeerd
Bij RX Goods® gaan we voor de beste kwaliteit. Elk item van deze plantbewatering set is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken om de bewatering van je planten! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Uitgedroogde planten zijn zonde voor je portemonnee! Bestel nu nog de automatische plantbewatering pinnen en ervaar het gemak!

Specificaties

  • Merk: RX Goods
  • EAN: 8720094557663

Beoordelingen

Gesponsorde producten