RX Goods® Kleding Borstel & Roller voor het verwijderen van Pluizen & Haren - Kleefroller voor Katten & Hondenhaar

Omschrijving

Losse haren of kleine pluisjes op je kleding? Dat kan je volledige uitstraling veranderen. Dit probleem is verleden tijd met een handige pluizenborstel. Deze borstels verwijderen alle pluisjes en haren in een mum van tijd.

Het gemak van een kledingkleefroller
Met deze lekkere geur kledingrollers verwijder je binnen enkele seconden al het stof of haren van je kleren of meubels. Dit zorgt niet alleen voor een schoon huis maar ook voor een verzorgde uitstraling. In de set zijn 60 kleefvellen inbegrepen, hierdoor kan je wel even vooruit.

Zo werkt een kledingkleefroller
Het gebruik van pluizenverwijderaar is helemaal niet moeilijk. Een pluizenborstel bevat namelijk plakkend papier, waaraan losse haren en pluisjes zich kunnen hechten. Is de kledingroller gevuld met pluizen? Dan scheur je gewoon een gedeelte van het papier af, zodat je de borstel weer opnieuw kunt gebruiken. Zodra het papier op is, kan je de pluizenverwijderaar aanvullen met een nieuwe rol.

Pluizenborstel met geur
Dankzij deze pluizenverwijderaar geef jij je kleding ook nog eens een heerlijke geur. De kledingkleefroller wordt namelijk geleverd in een willekeurige geur. De warme geur van vanille, de bloemige geur van lavendel en rozen of de frisse oceaan variant. Zo houd je je kleding niet alleen netjes, maar ook nog eens lekker fris.

Gemakkelijk meeneembaar
Door het fijne formaat kan de pluizenborstel makkelijk meegenomen worden in een handtas of rugtas. Bijvoorbeeld naar het werk, zo ben je altijd fris en ruik je lekker.

Voordelen
? Altijd pluisvrije kleding
? Geeft een heerlijke frisse geur af
? 3 rollen inbegrepen totaal 60 vellen
? Gemakkelijk een nieuw vel vervangen
? Overal meeneem baar
? Een verzorgd huis & kleren

Kwaliteit gegarandeerd
Bij RX Goods gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. De pluizenborstels zijn gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat jij altijd schone kleren hebt! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

De pluizenroller is onmisbaar in elk huishouden, zorg voor een verzorgd uiterlijk en bestel de kleefrollers vandaag nog!

Specificaties

  • Merk: RX Goods
  • EAN: 9788038011816

Beoordelingen

Gesponsorde producten