RX Goods® Luxe Douchegordijn - 180x180cm - Incl. 12 Ringen - Waterafstotend - Polyester

3750378
27.95 24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
RX-GROUP
3,4 Sterren
RX Goods® Luxe Douchegordijn - 180x180cm - Incl. 12 Ringen - Waterafstotend - Polyester
27.95 24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij van plan om je badkamer een relaxte uitstraling te geven? Dan gaat dit luxe gordijn van RX Goods® jou zeker helpen! Met zijn chique uiterlijk kan het haast niet anders dat jij voortaan helemaal ontspant in de badkamer.

Frisse uitstraling
De een neemt het liefst een frisse douche, terwijl de ander het toch liever houdt bij een warme douche. Wat jouw voorkeur ook is, je bent het er waarschijnlijk mee eens dat jouw badkamer voor optimale ontspanning moet zorgen. Op die manier kan jij in de ochtend een douche nemen om met een goed humeur de dag te beginnen of kan je ’s avonds heerlijk relaxen in bad na een dag werken. Met behulp van het moderne douchegordijn waar jij je waant in een luxe omgeving zal dat zeker moeten lukken!

Geschikt voor bad en douche
Doordat het douchegordijn wordt geleverd met 12 gordijnringen, is het gordijn geschikt voor zowel een bad en een douche. Het enige dat daarvoor aanwezig dient te zijn is een stang, waaraan de ringen bevestigd kunnen worden. Vervolgens zal jij vanwege het zeer eenvoudige bevestigingssysteem het gordijn in no time kunnen ophangen. Simpeler kan haast niet!

Een droge badkamer
Een van de grootste ergernissen in de badkamer is een natte vloer in de rest van de ruimte. Tijd om daar verandering in te brengen! Het luxe douchegordijn is gemaakt van polyester en is waterafstotend. Hierdoor zal het water niet in de rest van de badkamer belanden, maar enkel in de doucheruimte of het bad. Voortaan zal jij daardoor niet langer de hele badkamer met een handdoek droog moeten maken.

Voordelen
- Moderne uitstraling
- Optimale ontspanning
- Waterafstotend
- Geleverd met 12 gordijnringen

Specificaties
- Merk: RX Goods
- Afmeting: 180 cm x 180 cm
- Materiaal: Polyester
- Aantal: 13 Stuks (1 douchegordijn en 12 ophangringen)
- Waterafstotend: ja

Kwaliteit gegarandeerd
Bij RX Goods gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. Het douchegordijn is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat jij optimaal kan ontspannen onder de douche of in bad! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Geniet van een badkamer met een ontspannende uitstraling en bestel vandaag nog!

Specificaties

  • Merk: RX Goods
  • EAN: 8720094556680

Beoordelingen

Gesponsorde producten