RX Goods Professioneel 180-Delige Kleurpotloden Tekenset – Tekenpotloden & Schetspotloden Set – Teken Spullen – Potloden

3748175
37.95 34.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
RX-GROUP
3,4 Sterren
RX Goods Professioneel 180-Delige Kleurpotloden Tekenset – Tekenpotloden & Schetspotloden Set – Teken Spullen – Potloden
37.95 34.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een geschikte tekenset om jouw tekentalent op papier te laten zien? Dan gaat de professionele 180-delige kleurpotloden tekenset van RX Goods® jou zeker helpen! Met deze uitgebreide set zal jij gegarandeerd de meest creatieve tekeningen kunnen maken!

Professionele tekenset voor jong en oud
De professionele kleurpotloden tekenset is de droom van iedere getalenteerde tekenaar. Volwassenen zullen dankzij de vele mogelijkheden van de set de meest creatieve werken kunnen maken. Ben jij juist op zoek naar een tekenset voor kinderen? Ook dan is deze uitgebreide tekenset meer dan geschikt.

Tekenen met 180 verschillende kleuren
De kleurpotloden tekenset biedt alle mogelijkheden om te tekenen. Met verschillende kleuren lagen, schaduwen en gemengde kleuren wordt jouw tekening een prachtig kunstwerk! De set bevat 180 verschillende kleuren zodat jij voor iedere tekening meer dan genoeg keuze hebt. Geen twijfel mogelijk dat jij met deze professionele tekenset potloden tekort zal komen!

Voordelen
- Oneindig tekenplezier
- Professionele set
- 180 Potloden inbegrepen
- Voor volwassenen & kinderen

Specificaties
- Merk: RX Goods®
- Inhoud: 180 Stuks

Kwaliteit gegarandeerd
Bij RX Goods® gaan we voor de beste kwaliteit en een tevredenheidsgarantie van 100%. De professionele 180-delige potloden tekenset is gemaakt om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit zodat je jouw talent op papier kan laten zien! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

Maak geweldige tekeningen en bestel vandaag nog de professionele 180-delige kleurpotloden tekenset!

Specificaties

  • Merk: RX Goods
  • EAN: 8720094556307
  • Aantal stuks in verpakking: 180
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten