Safe & Healthy™ UV Desinfection Light 1 stuk bol

Omschrijving

Desinfecteer snel en gemakkelijk uw items en omgeving

De Safe & Healthy™ desinfecterende UV-lamp doodt 99,9% van de bacteriën,virussen en ziektekiemen,zonder chemicaliën,voor een optimale hygiëne. Het desinfectie apparaat gebruikt krachtig UV-C-licht en ontsmet in een paar seconden alles dat u niet kunt zien!

 

Ideaal voor onderweg

Virussen en bacteriën zijn aanwezig op alle oppervlakken die u regelmatig aanraakt en vormen daarmee een besmettingsrisico. De Safe & Healthy™ desinfecterende UV-lamp is bedoeld als een van de vele maatregelen die u moet nemen om het risico van ziekte en besmetting te verkleinen. Door het compacte formaat en het handige vouwmechanisme is de Safe & Healthy™ desinfecterende UV-lamp ideaal voor onderweg en bent u altijd verzekerd van een gezonde omgeving.

 

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de Safe & Healthy™ desinfecterende UV-lamp is eenvoudig.

Open de compacte lamp,zet hem aan,beweeg hem 10-20 seconden over het te reinigen oppervlak en binnen enkele seconden is het oppervlak gedesinfecteerd en ontsmet. Safe & Healthy™ reinigt en desinfecteert de meeste oppervlakken in uw dagelijks leven - zelfs moeilijk schoon te maken oppervlakken zoals katoen en polyester waar u normaal traditionele ontsmettingsmiddelen op zou gebruiken. Na gebruik vouwt u het apparaat op en bergt u hem moeiteloos op,klaar voor een volgend gebruik.

 

Doodt 99,9% van alle schadelijke virussen en bacteriën!

De Safe & Healthy™ desinfectie lamp is geïnspireerd op UV-lampen die in ziekenhuizen worden gebruikt. Het geheim is het UV-C-licht dat het DNA van bacteriën en virussen verstoort. Het doodt daarmee 99,9% van het Phi X-174-virus,virussen die worden aangetroffen in de microviridae-familie,Penicillium citrinum (schimmel),Aspergillus niger (schimmel) en E. coli in 10 seconden op plastic,metaal en glas en 20 seconden op hout,porselein,polyester,katoen en karton.

 

Reinig en ontsmet de meeste oppervlakken
Met deze UV-lamp ontsmet u in een handomdraai telefoons,computers,tablets,earpods,toetsenborden en andere elektronica die u regelmatig aanraakt. Maar denk bijvoorbeeld ook aan dagelijkse items die u veel gebruikt of oppervlakken die u vaak aanraakt zoals sleutels,winkelwagentjes,pinautomaten,speelgoed,keukengerei,handvatten,deurknoppen en lichtknoppen,horloges,pakketjes en mondkapjes.

De Safe & Healthy™ desinfecterende UV-lamp werkt zelfs op moeilijk te reinigen stoffen items zoals banken en kussens,beddengoed,matrassen,kinderstoelen,knuffels,huisdieren bedden en bekleding.

 

Veilig in gebruik

Na elke 10 seconden klinkt een geluid ter aanduiding dat het object/oppervlak is ontsmet.

De Safe & Healthy™ desinfectie lamp is voorzien van een ingebouwde beveiliging en schakelt zichzelf automatisch uit wanneer u hem dichtvouwt zonder hem uit te zetten. Ook schakelt het apparaat zich na 180 seconden automatisch uit wanneer hij niet wordt gebruikt.

 

Voordelen

  • Reinig en ontsmet de meeste oppervlakken
  • Doodt 99,9% van de bacteriën en virussen
  • UV-C-technologie
  • Inklapbaar - Compact en draagbaar ontwerp
  • Ideaal voor onderweg en op reis
  • Herbruikbaar - Geen chemische doekjes meer!

Specificaties

  • Merk: JML
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 0735541118203
  • Fitting: T5
  • Inclusief lichtbron: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten