Sakura fineliner Pigma Micron PN, display van 36 stuks in geassorteerde kleuren

Sakura fineliner Pigma Micron PN, display van 36 stuks in geassorteerde kleuren
Bekijk video(s)
1916376
83.00
Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dechardon.nl
3.49 Sterren
  • De levertijd is 3 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een counter display met 36 pennen van de nieuwe Pigma Micron PN. Thuis of op kantoor gebruiken voor zwaar schrijfwerk, maar ook uitstekend geschikt voor handlettering, bullet journaling, ontwerpen, designs, cartoons, tekeningen en nog veel meer.

De pennen bevatten hoge kwaliteit pigmentinkt, waardoor de kleuren net zo mooi blijven als de dag waarop je de inkt aangebracht hebt. De puntdikte varieert van 0,3 tot 0,5 mm, afhankelijk van de druk die je uitoefent.

Inhoud:
- 6 x Pigma Micron PN blauw
- 6 x Pigma Micron PN blauwzwart
- 6 x Pigma Micron PN rood
- 6 x Pigma Micron PN zwart
- 3 x Pigma Micron PN bordeaux
- 3 x Pigma Micron PN paars
- 3 x Pigma Micron PN rozenrood
- 3 x Pigma Micron PN sepia

Pigma
In 1982 ontdekte en patenteerde Sakura een unieke formule voor inkt die kwalitatief zo goed en chemisch complex is, dat dit sindsdien wereldwijd de kwaliteitsstandaard is geworden voor betrouwbare, permanente, archiveerbare inkt. Deze inkt, die gewaardeerd wordt om zijn kleurechtheid en resistentie tegen chemicaliën, kreeg de naam Pigma.

Pigma inkt is verkrijgbaar in diverse kleuren en pensoorten, zoals Sakura Pigma Micron (fineliners in 8 lijndiktes), Sakura Pigma Brush (penseelstiften) en Sakura Pigma Graphic (stiften met kogel- en beitelvormige punten).

Deze zijn allemaal geschikt voor talloze artistieke, functionele en technische toepassingen. Het zijn dan ook niet alleen meer designers, wetenschappers, archivisten en architecten die op de kwaliteit van Pigma inkt vertrouwen, maar ook cartoonisten, illustratoren en manga-artiesten.

Specificaties

  • Merk: Sakura
  • Merk: Sakura
  • EAN: 8712079409418