Salora 50QLEDTV - 50 inch - 4K QLED - Smart TV - 2022

3801915
N/A
F
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Salora 50QLEDTV haal je de beste kijkervaring uit je lievelings Netflix series en je beste tv programma’s. Deze 50QLEDTV heeft een 50 inch schermdiagonaal (126cm). Daarnaast is deze smart tv voorzien van 4K beeld. HDR10 en HLG. hierdoor is de weergave van kleuren zeer nauwkeurig. Deze tv is standaard uitgerust met Netflix. Youtube en Amazon Prime. Op zoek naar een stream mogelijkheid? Met de 50QLEDTV is dat geen probleem .want je kan op deze tv met gemak je eigen content door middel van de ingebouwde Google Chromecast op je tv streamen.

Haarscherp beeld
De Salora 50QLEDTV Series beschikt over technologie die voor haarscherpe beeldkwaliteit zorgt. De smart tv heeft een prachtig 50 inch QLED beeldscherm dat ULTRA HD technologie beschikt. Met een prettige helderheid en een resolutie van 3840x2160 beschikt deze Android televisie over haarscherpe beelden met de beste contras. De meeste 50 inch tv's beschikken over een resolutie van 1366x768. terwijl deze 50 inch tv een resolutie heeft van 3840x2160. Sluit alle game consoles. DVD spelers en andere apparaten eenvoudig aan via de 3 HDMI die naar uw wensen ingangen en geniet van een moment

Stream je favoriete films
De Salora tv komt standaard met ingebouwde WiFi waarmee internet verbinding gemaakt kan worden. Dankzij de ingebouwde Google Chromecast kunnen eenvoudig video’s gestreamd worden via je smartphone. Ook heeft deze smart tv standaard de apps van Netflix. YouTube en Amazon Prime gei¨nstalleerd. Zo kijk je dus eenvoudig naar je favoriete films en series. Via het Android tv platform van Google download je meer apps en games. Gebruik de televisie als draadloze speaker door een smartphone te verbinden via Bluetooth.

Bediening
De smart tv van Salora wordt geleverd met bijbehorende afstandsbediening en batterijen. Wat deze afstandsbediening extra handig maakt. is dat deze beschikt over een speciale knop waarmee eenvoudig naar Netflix of YouTube geschakeld kan worden. Daarnaast is het ook met de tv mogelijk om spraakopdracht te geven door middel van spraakbesturing.

Salora 50QLEDTV:

De beste kijkervaring!
In hoog kleurcontrast je favoriete entertainment kijken.
Stream met een paar klikken op de afstandsbediening je favoriete entertainment
Makkelijk te bedienen
Ingebouwde Google Chromecast

De ultieme beleving
Naast het haarscherp beeld beschikt de Salora 50QLED TV ook indrukwekkende ingebouwde speakers voor de ultieme kijkervaring! Dit allemaal door de zeer krachtige ingebouwde Dolby Audio processing.

Specificaties:

? 50 inch QLED smarttv
? 4K ULTRA HD televisie (3840x2160)
? 3x HDMI aansluiting
? Wifi en Bluetooth
? Dolby audio processing
? Ingebouwde Google Chromecast
? Standaard streaming diensten
? Android tv platform

Standaard meegeleverd:

? Salora Android smart tv
? 2x voetstukken
? Afstandsbediening
? 2x AAA batterijen
? Handleiding

Specificaties

  • Merk: Salora
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720085001779
  • Type scherm: QLED
  • Beeldscherm verversing snelheid (Hz): 50 Hz
  • Beeldschermresolutie: 4K (UHD)
  • Smart TV: Ja
  • Wifi: Ja
  • HDR: Dolby Vision HDR10 HLG
  • Schermdiagonaal: 50 inch (127 cm)
  • Energielabel (Nieuw): F

Beoordelingen

Gesponsorde producten