Samsung WW90T304MBW Wasmachine - 9 kg - Met Kinderslot - Wit

3608482
439.00
D
Je kunt 87 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 87 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Eenvoudig schakelen

U kunt eenvoudig schakelen tussen deze wasprogramma’s met de draaiknop op de wasmachine. De wasmachine beschikt daarnaast over een LED-scherm, waarop de informatie over het wasprogramma en de timer van de wasmachine te vinden is.

Verbruik minder energie

Dankzij de ‘digital Inverter-technologie’ heeft deze wasmachine een hogere energie-efficiëntie, maakt hij minder geluid en biedt hij langdurige prestaties. De technologie zorgt voor stillere en krachtigere prestaties, maar verbruikt minder energie dan een universele motor.

Altijd schone trommel en lade

De wasmachine beschikt over een speciaal programma waarmee de trommel gereinigd wordt: ‘Eco Dum Clean’ ofwel Trommelreiniging. Hiermee wordt je wasmachine vanbinnen compleet gereinigd en worden vuil en bacteriën uit de trommel verwijderd, zonder dat je hiervoor speciale schuur- of wasmiddelen moet gebruiken. Ook word je gewaarschuwd door de wasmachine wanneer het tijd is om deze te reinigen. Hierdoor wordt je was altijd in een blinkend schone trommel gewassen!

Stel het einde uit

Als je kleding te lang nat in de wasmachine laat liggen, kan het gaan schimmelen. Met de functie start uitstellen kan je van te voren een programma instellen, die tot 24 uur later kan worden voltooid. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld het programma ’s nachts kunt starten, maar je stelt in om te stoppen wanneer je terug komt van je werk. Zo ruikt het nog fris wanneer je het wasgoed uit de wasmachine haalt.

Verschillende wasprogramma’s

De Samsung WW70T302MBS/LE wasmachine beschikt over maar veel verschillende wasprogramma’s om al je wasgoed weer schoon te krijgen. Dankzij de ruime keuze aan wasprogramma’s is deze wasmachine geschikt voor vrijwel iedereen:

 

Katoen

Tegenwoordig wordt veel kleding gemaakt van katoen, dit programma is speciaal ontworpen om katoenen kledingstukken en ander wasgoed te wassen. Het programma voorkomt slijtage aan je katoenen wasgoed.

 

Voorwas

Heb je vaak kleding met vlekken? Of kinderen die veel morsen? Gebruik dan eerst het programma voorwas. De voorwas haalt eerst alle grote vlekken uit je wasgoed, hierdoor is de kans groot dat je wasgoed echt schoon uit de wasmachine komt!

 

Snelle was

Sommige kleding wordt niet heel erg vies, dan is wassen met een programma van twee of drie uur misschien overbodig. Met dit programma is je wasgoed in 18 minuten weer opgefrist.

 

Gemengde lading

Dit programma is gemaakt om verschillende soorten stoffen in een keer te wassen. Gooi zowel je katoenen als je synthetische kledingstukken allemaal in eén keer in de wasmachine.

 

Wol

Dit programma is speciaal ontworpen voor het wassen van wollen of andere delicate items. Deze stand is minder heet en zal ervoor zorgen dat je wasgoed niet krimpt.

 

Kleurrijke kleding

Gekleurde kleding is gevoelig om te verkleuren of te vervagen. Dit programma is speciaal ontworpen voor gekleurde was en zal dit tegen gaan.

 

Baby verzorging

Baby’s hebben een gevoelige huid, daarom is het belangrijk dat hun kleertjes op de juiste manier gewassen worden. Deze wasmachine beschermt de gevoelige huid van je baby met het programma babyverzorging. Dit programma wast en spoelt babykleding grondig om mogelijk huidirritaties te voorkomen.

 

Trommelreiniging

Eens in de zoveel tijd moet een wasmachine gereinigd worden, deze Samsung wasmachine kan dat zelf. Reinig eens in de 40 wasbeurten je wasmachine door het programma ‘Drum Clean’ aan te zetten. Vuil en bacteriën worden uit de trommel verwijderd. Zorg ervoor dat de trommel leeg is, gebruik van reinigingsmiddelen is niet nodig.

 

Drain/Spin

Met dit programma wordt het overtollige water uit je wasgoed afgevoerd. Hierdoor zal je wasgoed zo droog mogelijk uit de wasmachine komen, wat tijd bespaart bij het droger van je wasgoed.

 

Rinse + Spin

Dit programma gebruikt geen wasmiddel en biedt geen diepe reiniging. De machine spoelt je wasgoed eenvoudig af en zal daarna gaan centrifugeren om al het vocht uit de stof te verwijderen.

 

Intensief

Heb je vaak veel vlekken in je kleding? Of knoeien je kinderen veel? Gebruik dan de intensieve stand op de wasmachine. Dit programma reinigt op een intensieve manier vlekken uit je wasgoed.

 

Synthetisch

Het programma synthetisch is speciaal ontworpen voor een was met wasgoed dat is gemaakt van synthetische materialen. Dit programma beschermt en biedt een meer efficiënte reiniging voor wasgoed van synthetische stof.

 

ECO 40-60

De ECO stand combineert verschillende instellingen om het stroomverbruik te verminderen tijdens het wassen. Wanneer je deze stand selecteert kun je drie elementen aanpassen: de temperatuur, het waterverbruik en de tijd. Hoe hogere temperatuur je kiest, hoe meer stroom de wasmachine verbruikt. Hoe minder water je wilt gebruiken, hoe langer het duurt voor dat de wasmachine klaar is.

Specificaties

  • Merk: Samsung
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8806090743832
  • Kinderbeveiliging: Ja
  • Wascapaciteit (kg): 9.0
  • Positie deurscharnier: Links
  • Toerental centrifuge: 1400
  • Type lader: Voorlader
  • Type bediening: Knoppen met display
  • Geluidsniveau (db): 62
  • Gewicht sensor: Ja
  • Digitale indicator resterende tijd: Ja
  • Halve belading: Ja
  • Indicatie afgerond: Ja
  • Toerental instelbaar: Ja
  • Slimme functies: Startuitstel
  • Afmeting (cm): 51x60x85 (LxBxH)
  • Energiebesparende modus: Ja
  • Energiebesparingsfunctie: Ja
  • Energielabel (Nieuw): D

Beoordelingen

Gesponsorde producten