Sarom Fuoco - Betonnen barbecue - Buitenkeuken - Hercules

3249605
2417.99
Je kunt 483 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 483 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Sarom Fuoco - Betonnen barbecue - Buitenkeuken - Hercules
2417.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De buitenkeuken, een nieuwe trend. En het Italiaanse Sarom Fuoco speelt daar met deze Hercules goed op in. Gemaakt van sterk beton en stevig staal. Met genoeg ruimte voor een klassieke barbecueruimte, een gasfornuis én een wasbak. Dubbel zoveel mogelijkheden om op de lekkerste en veiligste manier te barbecueën. Zo staat de Hercules door z’n 555 kg stevig op z’n plek en zorgt het sterke beton voor nog meer veiligheid. Maak voor het grillen gebruik van houtskool en hout. Grillen doe je met deze buitengrill op een oppervlakte van 58 x 40 cm. Zo heb je voldoende ruimte om deze barbecue voor even te gebruiken als buitenkeuken. Je voorziet namelijk makkelijk meerdere mensen (max. 10 personen) tegelijkertijd van een smaakvol gerecht. Je kunt de grill op 5 hoogtes instellen, zodat je kan spelen met de bereidingswijze van je gerechten.

Deze Hercules wordt geleverd in de natuurlijke cementkleur gecombineerd met zwart. Ondanks het feit dat de buitenkeuken een zwaargewicht is, is het in elkaar zetten eenvoudig. De buitenkeuken is bovendien zo opgebouwd dat je voldoende ruimte hebt om je pannen en ingrediënten dichtbij te hebben. Je slaat ze makkelijk op in de ruimte achter het metalen deurtje. Sarom Fuoco biedt met deze betonnen barbecue dus voldoende voordelen: veiligheid, gebruiksgemak, smaak, makkelijk schoon te maken en bovendien staat de barbecue ook nog stoer in je tuin of op je terras.

Belangrijke tips om langer te genieten van je betonnen barbecue of buitenkeuken
Wanneer de barbecue nog z’n natuurlijke cementlook heeft, kan de klant er voor kiezen om deze wit te verven. Zo voorkom je dat er vocht in de barbecue trekt. Doe dit tweemaal per jaar, zodat je voorkomt dat het beton kan knappen door kokend of bevroren vocht dat in de barbecue is getrokken. Je kunt de cementlook houden, maar om vochtschade tegen te gaan adviseren wij dit niet.

Sarom Fuoco
Sinds 1990 bestaat het Italiaanse merk Sarom Fuoco. Als uitbreiding op het al bestaande klusartikelen assortiment, besloot de Sarom Group om ook andere elementen toe te voegen aan het assortiment, namelijk barbecues. Een assortiment dat bestaat uit krachtige betonnen barbecues, maar ook hoogwaardige metalen barbecues zie je inmiddels terug in het assortiment van dit stijlvolle en hoogwaardige Italiaanse merk.

Waarom deze Sarom Fuoco Hercules?

• Sterke buitenkeuken
• Met gasfornuis, barbecue én wasbak
• 2 kookgedeelten
• 5 verschillende grill hoogtes
• Met veel opslagruimte onder de barbecue

Deze betonnen barbecue wordt geleverd als compact bouwpakket. Monteren is eenvoudig, maar denk daarbij wel aan het gebruik van hittebestendige kit. Deze kit is ook van het merk Sarom verkrijgbaar.

Specificaties

  • Merk: Sarom Fuoco
  • EAN: 8023034044705
  • Breedte van grilloppervlak (cm): 67
  • Diameter rooster (cm): 67
  • Met zijtafel of werkblad: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Beton
  • Afmeting (cm): 52x240x169 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 555.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten