Scanpart aansluitsnoer+contrastekker

2595372
23.49
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Dobeno
4 Sterren
Scanpart aansluitsnoer+contrastekker
23.49
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit hoogwaardige snoer is speciaal voor jou ontworpen, zodat je jouw wasmachine direct op een trekschakelaar kunt aansluiten. Aan één zijde is de snoer gestript en voorzien van adereindhulzen, waardoor je kunt vertrouwen op een betrouwbare en veilige oplossing voor jouw badkamerinstallatie.

Met een lengte van 2,0 meter biedt dit snoer voldoende flexibiliteit om jouw wasmachine op de gewenste locatie te plaatsen. Daarnaast heeft het snoer een diameter van 3 x 1,5 mm², waardoor een efficiënte stroomvoorziening gegarandeerd is.

Door dit snoer te gebruiken in combinatie met een trekschakelaar voldoe je aan de strenge veiligheidseisen, zoals de norm NEN-1010, voor elektriciteit in de badkamer. Je kunt dus met een gerust hart jouw wasmachine aansluiten, zonder dat je concessies hoeft te doen op het gebied van veiligheid.

De snoer is duurzaam en betrouwbaar dankzij de hoogwaardige constructie en zorgvuldig geselecteerde materialen. Hij is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge standaarden die vereist zijn voor badkamerinstallaties, zodat jij kunt genieten van gemoedsrust en gecertificeerde veiligheid.

Of je nu een professional bent die een wasmachine installeert of een doe-het-zelver die zijn eigen badkamer opknapt, deze snoer biedt de perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid en gebruiksgemak. Vertrouw op deze snoer om jouw wasmachine veilig aan te sluiten en zorgeloos te genieten van jouw badkamerervaring.

Specificaties

  • Merk: Scanpart
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8713165035559
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten