Selfiestick, Zwart - Celly Snake

3469621
28.06
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
Selfiestick, Zwart - Celly Snake
28.06
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Selfiestick, Zwart - Celly | Snake

De Selfiestick van Celly uit de Snake serie is het ideale accessoire voor smartphonegebruikers, die de mooiste shots op ieder moment willen vastleggen met zichzelf of anderen. Door het flexibele design is de stick als een slang om objecten te krullen en te gebruiken in situaties waarbij soms bijzondere invalshoeken nodig zijn. De flexibele slang bevat 10 zuignappen, zodat deze ook te bevestigen is op of om gladde oppervlakken. Jouw smartphone is gemakkelijk vast te klemmen in de (tot acht centimeter) verstelbare klem of gebruik jouw action cam tijdens een wilde mountainbike rit. De stick is te gebruiken als statief, selfiestick of als houder voor bijvoorbeeld Google Maps of andere navigatie apps tijdens het reizen. De Selfiestick is ook verkrijgbaar in het rood, groen en blauw.

Pluspunten:

Kleurrijk en grappig designFlexibelZuignappen voor een vaste grip op gladde oppervlakken

Minpunt:

Misschien heb je liever een andere kleur?

De Snake serie van Celly kenmerkt zich door de vormgeving van het dier welke veel gevreesd wordt, maar zich ook met een sierlijke slalom door de natuur beweegt: de slang. Artikelen uit de Snake serie kunnen gemakkelijk gebogen worden door middel van het flexibele materiaal. Wie een beetje handig is, kan er zelfs voor zorgen dat het artikel gekronkeld om voorwerpen wordt gevouwen. Dus buig naar deze sissend goede artikelen en wees creatief!

Wat je ook nodig hebt voor jouw smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly! Of het nu thuis, op het werk, op reis of tijdens het sporten is, bij iedere gelegenheid is dit fantastische merk jouw nieuwe vriend op het gebied van elektronische gadgets of accessoires. Het Italiaanse merk Celly beschikt over een ruim assortiment aan artikelen om mee op te laden, muziek te luisteren, jouw telefoon te beschermen of gewoon als must-have. Door innovatie, strak design en de mogelijkheden tot uitbreiding van artikelen is Celly een naam welke zich met trots gevestigd heeft in de wereld van de moderne technologie.

Specificaties

  • EAN: 8021735749271
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten