Senioren combi telefoon met antwoordapparaat Geemarc DECT295-2

Omschrijving

De Senioren telefoon met antwoordapparaat | Geemarc DECT295-2 is een huistelefoon die daarnaast ook een draagbare telefoon heeft. Hierdoor hoeft u dus, wanneer u aan het bellen bent, niet bij de huistelefoon te blijven staan of zitten. Daarnaast zit er op de vaste huistelefoon ook een antwoordapparaat waardoor u dus wanneer u niet op kunt nemen ingesproken berichten kunt ontvangen.

De Senioren telefoon met antwoordapparaat | Geemarc DECT925-2 is ideaal voor ouderen die in een wat grotere woning wonen of graag ten alle tijden een telefoon bij de hand willen hebben. Een groot voordeel van de telefoon is dat er een draagbare telefoon bij zit die direct contact maakt met de vaste telefoon. Hierdoor heeft u dus geen extra telefoon aansluiting nodig in huis.

De senioren telefoon heeft een telefoonboek met erg veel geheugens, deze geheugens kunt u vullen met nummers naar keuze. Zodra u gebeld wordt door één van de nummers die u opgegeven heeft in het telefoonboek, ziet u de naam van deze persoon op het display van de vaste telefoon verschijnen. Zo ziet u dus meteen wie u aan het bellen is. Verder is de unit waar de vaste telefoon op zit voorzien van 3 foto toetsen. Deze fototoetsen dienen als snelkeuzetoetsen en u kunt zelf bepalen wie u als deze snelkeuze nummers wilt hebben.De draagbare telefoon is gewoon voorzien van cijfers.

De Senioren telefoon met antwoordapparaat | Geemarc DECT 295-2 heeft, zoals de naam het al zegt, ook een antwoordapparaat. Dit is ideaal. Hierdoor kunt u dus een ingesproken bericht ontvangen wanneer u de telefoon niet kunt opnemen. Daarnaast kunt u meteen zien wie u gebeld heeft.

Tot slot is de seniorentelefoon voorzien van extra grote toetsen, een SOS knop, een bellampje waarmee u niet alleen hoort dat u gebeld wordt maar het ook ziet, een luidsprekerfunctie op zowel de vaste telefoon als de draagbare telefoon en een "boost-knop" waarmee u het belvolume met 30dB kunt verhogen.


Productspecificaties Senioren telefoon met antwoordapparaat | Geemarc DECT295-2:

Groot verlicht display;Naam- en nummerweergave;Telefoonboek met 50 geheugens;Bellampje “Zien dat er gebeld wordt”;3 Fototoetsen;Instelbaar gespreksvolume met boostfunctie (+30dB);Ingebouwd antwoordapparaat;Foto snelkeuze nummers;Montage (optioneel): wand.

Specificaties

  • Merk: Geemarc
  • EAN: 3521350008524

Beoordelingen

Gesponsorde producten