Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500

4,6 Sterren
8 beoordelingen

Omschrijving

De Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 is een huistelefoon voor senioren die zee gebruikersvriendelijk en overzichtelijk is.

De Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 is voorzien van een aantal functies die de huistelefoon erg geschikt maken voor senioren.


Grote verlichte toetsen

De Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 is voorzien van een extra groot toetsenbord. Dit toetsenbord met daarop de cijfertoetsen is verlicht en daardoor extra duidelijk leesbaar, ook voor mensen wiens zicht minder is geworden. De opdruk van de witte toetsen is zwart. Dit contrast maakt de toetsen ook goed leesbaar. De menutoetsen van de senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 zitten allen aan de voorzijde. Dit wilt zeggen dat er geen toetsen aan de zijkant van de DECT telefoon zit.


Helder scherm

Het scherm van de Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 is een duidelijk afleesbaar scherm. Het scherm van de Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 is verlicht met oranje verlichting. Hierop worden vervolgens de zwarte cijfers geprojecteerd. Dankzij de verlichting is het scherm zeer gemakkelijk af te lezen. Het scherm van de Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 toont tevens de tijd en datum. Wanneer u de telefoon niet gebruikt gaan zowel het schermverlichting als de toetsenverlichting automatisch uit om stroom te besparen.


Zien dat u gebeld wordt

De Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 is in tegenstelling tot de meeste DECT telefoons voor senioren niet voorzien van een bellampje waarmee u kunt zien dat u gebeld wordt. De Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 laat dit op een andere manier zien, namelijk door een knipperend display en toetsverlichting wanneer u gebeld wordt. Dankzij deze functie kunt u niet alleen horen, maar ook zien dat u gebeld wordt. Omdat deze functie direct op het DECT toestel zit, kunt u dit ook gebruiken om uw telefoon te vinden wanneer u deze kwijt bent.


Productspecificaties van de Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500:

Knipperende display- en toetsverlichting bij inkomend gesprekGrote verlichte toetsenGroot verlicht displayLuid gespreks- en beltoonvolumeHandenvrij telefonerenNummerherkenningTelefoonboek voor 50 nummersTerugbelfunctie voor laatste 10 ontvangen nummersKeuze uit verschillende beltonenDoorverbinden en conferentiegesprek (bij meerdere handposten)Weergave van tijd en datumBatterijniveau indicatieLuidsprekervolume instelbaarGeschikt voor hoortoestellen (H.A.C.)WekkerfunctieLange stand-by (tot 100 uur) en gesprekstijd (tot 10 uur)

Bestel de Senioren DECT telefoon Fysic FX-5500 gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Fysic
  • EAN: 8712412676903

Reviews

Gesponsorde producten