Sharper Image RC Orbit bestuurbare auto - Geschikt voor alle tereinen

3511690
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Racen en stunts boordevol actie
Scheur over de straat of in de tuin en laat de auto vliegen en tuimelen met zijn unieke kooiontwerp. De auto is direct race klaar en voorzien van een groene kleur. Zijn extra grote banden zorgen voor optimale prestaties op verschillende ondergronden. Stunten en racen was nog nooit zo leuk!

Lange afstand, storingsvrije werking
De krachtige ingebouwde 2,4 GHz-frequentie maakt racen op lange afstand mogelijk, dus test je vaardigheden in de open lucht of bouw zelf een hindernisbaan! De 2,4 GHz-frequentie voorkomt interferentie van buitenaf. Het is zelfs mogelijk om met meerdere Orbit Tumblers naast elkaar racen!

Altijd en overal plezier
Deze auto werkt op 6 AA-batterijen en de afstandsbediening werkt op een 9V batterij. Dit zorgt ervoor dat je overal kunt racen met Orbit Tumbler! Race door het huis of in de tuin, of neem hem mee naar het park of op straat. (Opmerking: batterijen zijn niet inbegrepen).

Unieke eigenschappen

• Unieke beschermende kooi maakt 360 draaien en draaien mogelijk
• Grote banden met profiel, voor optimale grip op alle ondergronden.
• Afstandsbediening met stuntknop voor moeiteloze en unieke stuntprestaties
• Krachtige 2,4 GHz-frequentie maakt bediening op grote afstand mogelijk en voorkomt radio-interferentie

Inhoud verpakking
RC Orbit Tumbler
Afstandsbediening

Ben jij klaar om te racen en je een weg naar de overwinning te stunten!

? BEHEER DE WEG en trek de aandacht waar je ook gaat met de Sharper Image Orbit Tumbler aan het rijden bent. Sta verstelt van het slanke, opvallende ontwerp, de verlichtingssnelheid en de extreme wendbaarheid van het voertuig.
? FUNCTIE ONTMOET PRESTATIE: Race overal op de weg met vrienden en familie door de volledig functionele draadloze afstandsbediening! De afstandsbediening met dubbele joystick geeft de mogelijkheid om met meerdere voertuigen te racen zonder interferentie.
? MOEITELOOS STUNTS EN FLIPS UITVOEREN: het unieke ontwerp van de Orbit Tumbler heeft een afgeronde kooi waarmee hij 360-graden salto's kan uitvoeren. Voer gemakkelijk stunts uit door op de ingebouwde stuntknop op de afstandsbediening te drukken.
? GROOT BEREIK ZONDER INTERFERENTIE: de krachtige 2,4 GHz-frequentie zorgt voor een groot bereik en hoge snelheid zonder interferentie van buitenaf, dus maak je klaar om het asfalt te verscheuren!
? BATTERIJ AANGEDREVEN VOOR PLEZIER ONDERWEG: De auto heeft 6 AA-batterijen nodig en de afstandsbediening heeft een 9V-batterij nodig (niet inbegrepen). De auto is gemakkelijk gebruiksklaar te maken, waardoor je direct kunt beginnen met rijden. Kinderen kunnen de bestuurbare auto gemakkelijk meenemen om thuis of onderweg te spelen!

Specificaties

  • Merk: Sharper Image
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 4894088047349
  • Maximale afstand afstandsbediening (in meters): 20.0
  • Maximale snelheid (km/u): 15.0
  • Kleur: Groen
  • Werkt op batterijen: Nee
  • Energiebron: Accu/Batterij
  • Voltage: 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten