Shinrai Japan Hammered RVS Gladiator Series - Universeel Koksmes met holster

3746620
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
KookGigant
5 Sterren
Shinrai Japan Hammered RVS Gladiator Series - Universeel Koksmes met holster
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het Hammered RVS Gladiator Series van Shinrai Japan is comfortabel en gebruiksvriendelijk voor in elke keuken. Het uitbeenmes is gemaakt van hoogwaardig 7Cr16Mov RVS koolstofstaal. Met een een hardheid van 62 HRC wordt het gehamerde lemmet gekenmerkt door een ongelofelijke randbestendigheid, roest-en corrosiebescherming. Het mes voldoet aan je dagelijkse keukentaken. Het uitbeenmes kan gebruikt worden voor het snijden van groente, vlees en vis.

??Deze editie van de ?Hammered RVS Gladiator Series ?heeft niet alleen zijn uiterlijk mee, maar ook zijn geweldige specificaties. Het met de hand gehamerd stalen lemmet loopt door in een prachtige massief houten handvat. Het lemmet is op Japanse wijze met de hand gehamerd. Deze techniek heet tsuchime. Dit zorgt niet alleen voor een hoge scherpte en een prachtig uiterlijk, maar voorkomt ook dat je snijwaar aan het lemmet blijft plakken.

 

Gemaakt van gehamerd 7Cr16Mov RVS koolstofstaal
Gehard tot 62 HRC Rockwell Vlijmscherp koksmes met een lemmet van 15 centimeter. Komt in een luxe cadeaubox en een holster In-blade vinger gat voor extra bescherming en controle

 

Comfortabel
Door het in-blade vinger gat krijg je niet alleen extra bescherming, maar ook het gevoel dat het mes een verleng stuk is van je hand. Het snijdt super comfortabel en heeft een perfecte grootte zodat je hem overal naartoe mee kan nemen.

Unieke leren holster
Het mes wordt met een draagbare leren hoes verzonden. Zo wordt het lemmet en jij goed beschermt. Je kan de hoes aan je riem ophangen om mee te nemen naar leuke uitstapjes! 

Een mooi cadeau
De messen worden altijd geleverd in een mooie geschenkdoos. Deze zorgt er niet alleen voor dat de messen onderweg worden beschermd, maar ook dat het een lach op je gezicht toont als je het ontvangt. 

Specificaties

  • Merk: Shinrai Japan
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7863272718607
  • Type handgreep / handgrepen: Ergonomisch
  • Afwerking: Glanzend
  • Staalkwaliteit: 13/0
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 30x4x2 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten