Sigma sporthorloge-set iD.TRI waterdicht/gps mintgroen

3647539
133.52
Je kunt 26 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Fietsaccessoires
3,8 Sterren
Sigma sporthorloge-set iD.TRI waterdicht/gps mintgroen
133.52
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sigma iD.TRI sporthorloge-set

MET PASSIE NAAR SUCCES
Is triatlon je passie? Dan kun je met de iD.TRI goed aan de start komen! Hij ondersteunt je met een slim trainingsysteem, individuele wedstrijdplanner en een eenvoudige bediening op je weg naar succes.

SLIM TRAINING­SYSTEEM
Keep it simple but smart. De iD.TRI meet alle relevante waarden voor triatleten, zonder in onrealistische details te vervallen. Maak heel eenvoudig work-outs, navigeer over nieuwe trainingsroutes en gebruik de gegevensanalyse om nog meer uit jezelf te halen. Dat alles maakt de iD.TRI tot het ideale GPS sporthorloge in alle triatlonklasses - of je nu een beginner of een prof bent.

INDIVIDUELE WEDSTRIJD­PLANNING
In de iD.TRI vind je alles wat je voor en tijdens de wedstrijd nodig hebt. Plan de disciplines en afstanden van je wedstrijden, profiteer in wedstrijdmodus van een bijzonder eenvoudige bediening en registreer je tijden per discipline, inclusief wisseltijden (transition time).

EENVOUDIGE BEDIENING
De iD.TRI blinkt uit door zijn eenvoudige en intuïtieve bediening. Dankzij de vier toetsen en de eenvoudige menustructuur ben je snel thuis in dit triatlonhorloge en ga je in enkele stappen op je doel af. De bediening wordt ondersteund door optische aanwijzingen van het Smart Light en zachte vibraties aan je pols.

SPORTIEF DESIGN
De iD.TRI heeft een aantrekkelijk slank, fris ontwerp en een gering gewicht. De comfortabele siliconenarmband is in vier kleuren beschikbaar en kan snel en eenvoudig worden om- en afgedaan. Het display van de iD.TRI met hoge resolutie is ook onder moeilijke lichtcondities afleesbaar, zodat je geen compromissen tussen design en functionaliteit hoeft te sluiten.

SMART LIGHT
Het Smart Light van de iD.TRI vereenvoudigt op innovatieve manier je sportervaring, omdat het je ondersteunt met optische aanwijzingen. Zo weet je ook zonder op het display te kijken of je in je vastgelegde doelzone (bijv. hartslagfrequentie) bent. Bovendien licht het Smart Light bij turn-by-turn aanwijzingen en Smart Notifications op.

TRAINING
SPORTPROFIELEN
In de iD.TRI zijn vooraf de sportprofielen zwemmen, fietsen en hardlopen al geïnstalleerd, waarvan je de instellingen en trainingsweergaven individueel kunt aanpassen. Bovendien is er een vierde sportprofiel op de iD.TRI, dat je kunt gebruiken voor andere sporten.

OVERZICHT
In het DATA CENTER of de SIGMA LINK-app kun je zes trainingsweergave met maximaal drie waardes voor de iD.TRI samenstellen. Zo heb je altijd direct het overzicht over je belangrijkste waarden. Naast de pure gegevensvelden maakt het sporthorloge ook een hoogteprofiel aan en laat het de huidige weertrend zien.

GERICHTE TRAINING
Definieer je persoonlijke doelzone op basis van verschillende parameters, zoals hartslagfrequentie of snelheid. Smart Light en doelzoneweergave geven je altijd informatie over de huidige stand. Zo kun je je training optimaal besturen.

CRASH ALERT
Safety First. De iD.TRI herkent zelfstandig een val en geeft je 30 seconden de tij om te bevestigen of je in orde bent. Zo niet, dan informeert de iD.TRI je noodcontacten via sms, als je het zelf niet meer kunt. Daarnaast geeft het sporthorloge je belangrijkste gezondheidsgegevens en je huidige GPS-positie door.

JE BESTE TIJDEN
Je beste persoonlijke tijden voor elke discipline worden direct na de training weergegeven. Als je een nieuw record gevestigd hebt, ontvang je na voltooiing van je training een bokaal met de bereikte recordtijden.

WORKOUTS
De iD.TRI heeft een gevarieerd trainingsprogramma voor jouw. Sommige trainingen zijn al geprogrammeerd op dit triatlonhorloge. Je kunt echter maximaal 36 workouts toevoegen die je in het DATA CENTER of de SIGMA LINK-app hebt verzameld of van andere providers hebt gedownload.

FIT VOOR .FIT-INDELINGEN
Voor de gegevensuitwisseling van work-outs gebruikt de iD.TRI de .FIT-indeling. Omdet hij door de PC als mass storage wordt herkend, kunnen workouts in de .FIT-indeling heel eenvoudig bij externe portals zoals TrainingPeaks worden gedownload en gekopieerd worden naar het triatlonhorloge. Het uploaden van gegevens naar portalen van externe portals functioneert net zo eenvoudig. Sleep gewoon met drag & drop je activiteit in .FIT-indeling naar Strava, TrainingPeaks, TodaysPlan enz.

NAVIGATION
KOMOOT-NAVIGATIE
Altijd de juiste weg weten! Samen met de komoot-app neemt de iD.TRI ook de turn-by-turn aanwijzingen van je geplande routes voor zijn rekening. Deze turn-by-turn aanwijzingen worden direct op de iD-TRI weergegeven en optisch door het Smart Light ondersteund. Zo kan je smartphone in je zak blijven, terwijl jij je volledig op je doel concentreert.

ROUTENAVIGATIE
De iD.TRI geeft de juiste weg aan! Stel een track samen, laad hem in het horloge en stort je in het avontuur. Laad je tracks via de SIGMA LINK-app in de iD.TRI. Bovendien kun je je individuele POI's op een track markeren, die dan als tekst op de display verschijnt.

WEDSTRIJD
Combineer de disciplines zoals jij dat wilt! Op de iD.TRI kun je niet alleen de volgorde van de sporten vrij kiezen, maar het sporthorloge registreert tijdens de wedstrijd ook je rondetijden. In het menu Wedstrijd worden je tijden opgeslagen, zodat je altijd je resultaten kunt bekijken en ze in de SIGMA Link-app of in het DATA CENTER kunt analyseren.

WEDSTRIJD­PLANNING
De wedstrijdplanner van de iD.TRI bevat diverse gangbare wedstrijden. Daarnaast kunnen er nog meer wedstrijden individueel worden gepland. Omdat je zo de volgorde en de lengte van de disciplines vrij kunt combineren staat niets je volgende duathlon of swimrun in de weg.

ALARMEN
Om te voorkomen dat je in de wedstrijd hectiek niet vergeet te eten of te drinken kun je in elk sportprofiel een eet- en drinkalarm op basis van afstand of tijd configureren. Bovendien kan er ook een individueel alarm worden ingesteld, bijvoorbeeld om elk uur een zouttablet te nuttigen.

EVALUATIE
GEDETAILLEERDE EVALUATIE
Met de SIGMA DATA CENTER software en de SIGMA LINK app heb je altijd een goed overzicht van je training- en wedstrijdgegevens. De Link app geeft hierbij een overzicht van alle gegevens, terwijl je in het DATA CENTER je gegevens professioneel kunt analyseren en je zelf routes kunt maken of importeren. Met de SIGMA Cloud is bovendien directe export naar sportportalen als Strava en TrainingPeaks mogelijk en wordt er gesynchroniseerd tussen SIGMA LINK app en SIGMA DATA CENTER software.

EVALUATIE OP HET HORLOGE
Op de iD.TRI vind je een samenvatting van je opgeslagen trainingseenheden en wedstrijden. Daarnaast krijg je in de statistieken een maandelijks overzicht per sportprofiel.

ACTIVITY TRACKING
24/7
De iD.TRI is niet alleen een betrouwbare partner bij de triatlon en je trainingen, maar kun je ook in het dagelijks leven gbruiken. Hij telt je stappen, calorieën en afstanden en bewaakt 's nachts je slaapfases en slaapduur. Zo blijf je altijd geïnformeerd over je hersteltoestand.

NAUWKEURIGE EN OMVANGRIJKE MEETWAARDEN
FLEXIBELE HARTSLAGMETING
Dankzij de hoogwaardige optische PPG-sensor kan de hartslagfrequentie comfortabel aan de pols worden gemeten. Voor ECG-nauwkeurige hartslagmeting kun je daarbij borstband gebruiken.

GPS METING
Bij de GPS-meting is gestreefd naar de hoogste nauwkeurigheid bij een zo laag mogelijke stroomverbruik. Zo kunnen waarden als snelheid en afstand nauwkeurig en efficient geregistreerd worden.

3-ASSIG KOMPAS
Met het geïntegreerde kompas wordt de huidige bewegingsrichting altijd zo nauwkeurig mogelijk bepaald. Daarnaast is er GPS-ondersteuning, zodat de bewegingsrichting ook bij stilstand of bij een zwak GPS-signaal correct wordt getoond. Zo kun je je met het kompas overal op aarde oriënteren.

BAROMETRISCHE HOOGTEMETING
De hoogte wordt nauwkeurig via de barometrische hoogtemeting bepaald. Naast de luchtdruk meet de sensor ook de temperatuur.

BEWEGINGS­SENSOR
De geïntegreerde bewegingssensor meet stappen en afstand en herkent onder andere de stapfrequentie, slaapfase of de zwemstijl. Wanneer je de GPS uitschakelt (bijv. op de loopband), kunnen snelheid en afstand via de sensor bepaald worden.

EXTERNE SENSOREN
Heb je nog meer gegevens nodig of wil je waarden met een hogere nauwkeurigheid? Dankzij ANT+ en BLE kunnen ook externe sensoren zoals vermogensmeters, snelheid-, hartslag- en cadanssensoren met de iD.TRI worden verbonden.

CONNECTIVITEIT
Dankzij Bluetooth Smart, ANT+ en USB-interfaces kan de iD.TRI met de Komoot-app, de smartphone, de PC/Mac en aan externe sensoren worden gekoppeld.

SMART NOTIFICATIONS
Met de Smart Notification functie blijf je altijd up-to-date. De iD.TRI toont je met vibratie en Smart Light discreet oproepen en berichten van je smartphone.

MAKKELIJKE GEGEVENSUIT­WISSELING
De meegeleverde, speciale USB kabel kan op elke USB-aansluiting worden aangesloten, wat de gegevensuitwisseling en het opladen van de iD.TRI makkelijk maakt.

WATERDICHT
Geen zee te hoog: of je nu in een meer, op zee of in het zwembad bent, water kan de iD.TRI niets maken. Hij is tot 5 ATM waterdicht en begeleidt je betrouwbaar bij zwemtraining in alle wateren.

DESIGN
SLANK HORLOGEDESIGN
De iD.TRI is geen doorsnee sporthorloge. Met zijn slanke vorm past hij onder elk neopreen pak en ook om smalle polsen. Bovendien is hij met niet meer dan 42 gram een echt lichtgewicht. Met de gekleurde beschermring, het krasvaste display van mineraalglas en de zwarte edelstalen toetsen is de iD.TRI niet alleen optisch een hoogtepunt, maar bewijst zich ook probleemloos tijdens de harde training van alledag.

MIX IT!
Verveling krijgt geen kans! De iD.TRI is niet alleen beschikbaar in sportief zwart, maar ook in de sprekende kleuren „neon red“, „neon blue“ en „neon green“. De polsbanden kunnen niet alleen onderling worden gewisseld, maar kunnen ook worden vervangen door elke willekeurige 20 mm armband. Bovendien heeft dit triatlonhorloge meerdere Watch Faces voor je in petto. Beslis zelf of je een analoge klassieker, digitale look of de Race Face wilt dragen.

SMART LIGHT
Het Smart Light is optimaal in het design van de iD.TRI geïntegreerd, omdat het in het onderste deel van de behuizing is gebouwd. Daardoor is het vanuit alle kijkhoeken goed zichtbaar. Door het veelzijdige kleurenpalet kunnen verschillende meldingen, zoals turn-by-turn aanwijzingen, doelzones en Smart Notifications duidelijk worden herkend.

DISPLAY MET HOGE RESOLUTIE
De iD.TRI is ook onder moeilijke lichtcondities optimaal afleesbaar. Daarvoor zorgt het contrastrijke display met hoge resolutie en reflecterende eigenschappen. Om ook in het donker alles te kunnen zien kun je de achtergrondverlichting inschakelen.

SNAPON BIKE MOUNT
De iD.TRI is voor alle situaties toegerust. Bij het fietsen draag je hem aan je pols of bevestig je hem aan de flexibele meegeleverde fietshouder. Daarmee kan de iD.TRI met slechts één handeling snel worden bevestigd of losgemaakt, wat tijdens wedstrijden waardevolle tijdsbesparing oplevert. Optioneel ook te monteren op de Butler III out-front-mount.

Specificaties:
Kleur: mintgroen
Kleurnaam: Neon Mint
Materiaal: siliconen, kunststof
Afmetingen: 25,5 x 46,8 x 11,5 mm
Gewicht: ca. 42 gram

Technische specificaties:
Batterijduur: 7 dagen
Batterijduur in GPS-modus: 8-12 uur
Displayresolutie: 128 x 144 pixels
Aantal computerfuncties: 45
Waterbestendig: ja, tot 5 ATM
Snelheidsmeter: ja
Trapfrequentie: ja
Hartslagmeter: ja, op pols
Activity Tracker: ja, 24/7
GPS: ja
Navigatie: ja
Aantal sportprofielen: 4 zwemmen, fietsen, hardlopen, andere sporten
Connectiviteit via: Bluetooth Smart, ANT+ en USB-interface
Connectiviteit met: Sigma Link App, Sigma Cloud, Sigma Data Center, Komoot-App, Sensorik

Inhoud:
1 Sporthorloge
1 Laadkabel
1 Fietsenhouder (SnapOn Bike Mount)
1 Bluetooth Smart zender (R2 DUO COMBO)
1 Zender met borstriem (R1 DUO COMFORTEX+

Productspecificaties

  • Merk: Sigma
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: Geen garantie
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 4016224242603
  • Kleur: Groen

Beoordelingen

Gesponsorde producten