Silk'n Music Mirror 3-in-1 make-up spiegel

3675552
85.39
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TOOP
3,6 Sterren
Silk'n Music Mirror 3-in-1 make-up spiegel
85.39
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

LED- spiegel

De Silk'n Music Mirror is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een kristalheldere, high-definition weerspiegeling. De spiegel is voorzien van een energiezuinige LED-ring die je kan instellen in natuurlijk, warm of helder licht, zodat je altijd goed zicht hebt in elke situatie. Je kan elk van deze lichtinstellingen ook dimmen naar jouw smaak. Dit doe je door simpelweg te drukken op de touch sensor knopjes. De spiegel wordt geleverd met een afneembare magnetische spiegel die 5 keer vergroot. Je kan deze via het magneet bevestigen aan de spiegel, maar je kan ook het spiegeltje in de meegeleverde etui meenemen in je tas. Doordat deze spiegel 5 keer vergroot is deze ideaal tijdens het epileren van je wenkbrauwen of aanbrengen van je mascara!

Bluetooth speaker

Een andere functie van de 3-in-1 spiegel is bluetooth speaker. De spiegel heeft namelijk een ingebouwde hoogwaardige Bluetooth-speaker waar 360° kraakhelder geluid uit komt. Je kan hier simpel je telefoon op aansluiten via bluetooth om je favoriete muziek af te spelen. Nu is het doen van je make-up of je haar altijd een feestje! Het geluid en design van deze spiegel zijn zelfs zo indrukwekkend dat het tot een Reddot Design Award Winner is benoemd!

"

Tafellamp

Als spiegel en bluetooth speaker nog niet genoeg waren kan je dit apparaat ook nog gebruiken als tafellamp! Nadat je klaar bent met je haar en make-up kan je de hals van het apparaat in een een hoek van 90° draaien, dan gaat licht automatisch aan. Natuurlijk kun je ook in deze stand blijven genieten van een sfeervol achtergrondmuziekje.

Specificaties

  • Merk: Silk'n
  • EAN: 8712856063529

Beoordelingen

Gesponsorde producten