Silver Star Anti-Stress Hoofdkussens 4-pack - 60 x 70 cm

3652118
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4,2 Sterren
Silver Star Anti-Stress Hoofdkussens 4-pack - 60 x 70 cm
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Iedereen wilt toch uitgerust en vol energie wakker worden na een heerlijke nacht? Dan zijn deze anti-stress kussens voor jou de perfecte oplossing!

Vulling
De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor voelt het kussen lekker zacht en koel aan, zo ervaar je het ultieme slaapcomfort. De vulling van deze kussens is gemaakt van 100% polyester holle vezel.
De vezelvulling geeft het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch materiaal: anti-allergisch, wasbaar en uitstekende vochtregulatie! De vulling van dit hoofdkussen komt nooit in elkaar te zitten vormt zich precies naar de vorm van jouw hoofd, nek en schouders.

Slaaphouding
De kussens zijn gevuld met 700 gram polyester holle vezel en zijn daarom geschikt voor zijslapers, rugslapers én buikslapers. Overige informatieDoor je hoofdkussens dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kunnen de kussens in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 60°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Specificaties

  • EAN: 8719909024414
  • Aantal stuks in verpakking: 1

Beoordelingen

Gesponsorde producten