bezoek ook onze andere Sinterklaaspagina's


cadeautips

De verlanglijstjes zijn klaar. De een wil Mens-erger-je-niet of Kezen en o ja, ook een lekkere warme plaid. De ander zou graag zo’n kleurige kandelaar willen, en ook nog die leuke spiegel. Bij Blokker vind je cadeaus voor jong en oud én voor elke portemonnee. Met surprises erbij en de beste inpaktips… Dat wordt een wel heel geslaagde pakjesavond!

Top 5 cadeaus

Cadeautips voor groot en klein

Populaire speelgoed merken

Sinterklaascadeau inpaktips 🎁

Wat zou erin zitten? Even voelen, voorzichtig schudden. Is het een…? Een mooi ingepakt cadeautje, dat is al bijna een surprise. Gelukkig is inpakken helemaal niet moeilijk, zelfs niet als je cadeautje een wat minder makkelijke vorm heeft. En in de vier filmpjes laten we zien hoe je van jouw cadeautje heel gemakkelijk een extra feestelijk pakje maakt. Aan de slag!


Wat je zeker nodig hebt

Wat je niet moet vergeten

  • Zitten er scherpe hoeken aan je cadeautje? Gebruik een klein stukje karton om de scherpe kanten af te dekken en voorkom dat de punten door het papier prikken.
  • Met scherpe vouwen ziet je pakje er beter uit. Het papier even dubbelvouwen en dan met de zijkant van je duim de vouw goed aanduwen.
  • Gebruik plakband in de lengte-richting van het papier. Dan zie je het minder. Wil je helemaal geen plakband zien? Gebruik dan dubbelzijdig tape. 
  • Is je cadeautje HEEEL groot? Knip een paar grote cirkels van cadeaupapier en plak die op de doos (zodat je niet meer ziet wat erin zit) en versier hem met een mooie strik.

4 keer inpakken met wat extra’s

In de filmpjes hieronder zie je hoe je cadeautjes inpakt én versiert. Je hebt echt niet veel nodig om er iets moois van te maken.

bezoek ook onze andere Sinterklaaspagina's

bezoek ook onze andere Sinterklaaspagina's

Sinterklaascadeautjes

Sinterklaas gezien, bij zijn aankomst in Nederland? En ook die boot vol pakjes? Dat belooft wat! Zorg dat niemand teleurgesteld wordt en koop zelf ook cadeautjes. Laat je inspireren door Blokker, want bij ons kun je terecht voor cadeaus voor jong en oud, voor elke portemonnee én voor het Sinterklaas dobbelspel. Misschien heb je ook nog inspiratie nodig voor een suprise? Zelfs daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.