Sister Foam Shampoo - High Porosity Hair 200ml.

3569538
15.88
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bekijk en vergelijk verkopers
  • De levertijd is 3 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dof, droog en beschadigd? Hoog poreus haar vereist speciale aandacht en grote zorg. Verzorg ze daarom tijdens het wassen!


De Sister foam shampoo voor hoog poreus haar verbetert de conditie van het haar en verzorgt het optimaal. De shampoo is afgestemd op de behoeften van hoog poreus haar en reinigt deze zachtjes. Daarnaast worden de lokken perfect gehydrateerd en wordt kroezen voorkomen. De samenstelling van actieve ingrediënten versterkt de structuur en bereidt de lokken voor op de verdere verzorging. De shampoo maakt de haren gladder en ontwart ze beter. Het creëert een beschermende biofilm op het haaroppervlak, waardoor de haren hun glans en uitstekende conditie terugkrijgen.

Actieve ingrediënten:
- Baobab tein NPNF: beidt anti-aging eigenschappen en houdt het haar in perfecte conditie. Het beschermt en versterkt, vergroot de kracht en flexibiliteit. Daarnaast regeneert en voedt het het haar.
- Nori-algenextract: beschermt het haar tegen zonlicht en hoge temperaturen. Het verzacht en hydrateert de lokken.
- Vitamine E en vitamine C: beschermen tegen vrije radicalen en behoudt de vitaliteit van het haar.

High porosity hair:
Delicaat, gevoelig en gekruld haar dat vatbaar is voor kroes. Deze eigenschappen passen allemaal bij een hoog poreus haartype. Dit type haar kan op een natuurlijke manier worden verkregen of het komt door onjuiste verzorging, overmatig stylen, verven of bleken. Het haar is vaak droog, heeft geen vocht, is ruw en dof en kan zelfs beschadigd lijken. Het wordt ook gekenmerkt door een hoge neiging tot kroezen, en het haar doorkammen vereist veel geduld. De haren zijn gevoelig voor verschillende soorten styling, maar zijn ook niet erg resistent tegen het breken of splijten van haarpunten, daarom is bescherming en effectieve hydratatie erg belangrijk tijdens de verzorging.
Hoog poreus haar neemt de aangebrachte stoffen snel op maar verliest deze ook snel. Hoewel dit type haar het moeilijkst is om zacht en glanzend haar te krijgen, wil dat nog niet zeggen dat het onmogelijk is. Integendeel! Goed geselecteerde producten voor hoog poreus haar in combinatie met de juiste verzorging zijn in staat om hun perfecte conditie en gezonde uitstraling te garanderen!

Gebruiksaanwijzing:
Zorg ervoor dat je de Sister Foam shampoo voor gebruik goed schud. Breng een de foam met een afstand van circa 10cm aan op je hand. Was het haar met de foam en spoel deze daarna grondig uit.

Inhoud:
200ml.

Specificaties

  • EAN: 5902539715231

Reviews

Gesponsorde producten