Slechtziend Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS halszender - Wit

2070902
79.95
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS halszender is een van de meest simpele seniorentelefoons die veel functies overzichtelijk weet te tonen.

De Maxcom huistelefoon beschikt over extra grote toetsen met duidelijke opdruk, een drietal fototoetsen waar u zelf nummers onder kunt programmeren en over een luidsprekerfunctie die het mogelijk maakt om handenvrij te telefoneren.
Behalve de grote toetsen en de fototoetsen beschikt de Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS halszender over een extra groot display waar de naam of het telefoonnummer van de beller op verschijnt wanneer u wordt gebeld. Ook gebruikt u dit display om door het telefoonboek te bladeren. Het telefoonboek kan tot 30 telefoonnummers bevatten en kan tot 20 oproepen terughalen. Zo kunt u gemakkelijk het laatst gebelde telefoonnummer terugbellen.


SOS halszender

De Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS halszender wordt geleverd met een mobiele SOS alarmknop. Deze alarmknop draagt de gebruiker om de hals en stelt hen in staat om in geval van nood direct contact op te nemen met de ingestelde telefoonnummers. Wanneer de gebruiker op de SOS alarmknop drukt zal de telefoon een voorgesproken noodbericht laten horen aan de ingestelde noodnummers. De alarmknop heeft een bereik van 40 meter en is niet waterdicht.

Een extra functie van de Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS halszender is dat deze is voorzien van een bellampje. Deze begint te knipperen wanneer er gebeld wordt. Hierdoor hoort de gebruiker niet alleen dat er gebeld wordt, hij ziet het ook. Dit in combinatie met het harde geluid maakt de telefoon zeer geschikt voor slechthorenden.

Tot slot is de Maxcom KXT 481 huistelefoon met SOS halszender in staat om ingetoetste nummers en knoppen hardop uit te spreken.


Productspecificaties van de Maxcom KXT481 huistelefoon met SOS:

NummerweergaveHandsfree telefoneren mogelijk10 geheugensNummerherhaling laatste 20 nummersGeluidsvolume handsfree instellenMicrofoon dempenHoornvolume schakelaarBellicht signaleringExtra groot LCD display3 directe geheugentoetsen met fotoGeheugen voor 20 inkomende oproepenToonkiezenBelvolume schakelaarHoornvolume schakelaarCompatibel met gehoorapparatenBereik afstandsbediening in open ruimte tot 40 meter

Bestel de Maxcom KXT481 huistelefoon met SOS gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Slechtziend
  • EAN: 5908235972756

Reviews

Gesponsorde producten