Slechtziend Maxcom MM35D Huistelefoon met SIM

2070886
45.00
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Horend-Goed
4,4 Sterren
Slechtziend Maxcom MM35D Huistelefoon met SIM
45.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Maxcom MM35D Huistelefoon met Simkaart is een compacte DECT telefoon die gebruikt kan worden in woningen zonder vaste telefoon aansluitingen.

Wat de Maxcom MM35D uniek maakt is dat deze werkt en eruit ziet als een DECT telefoon maar deze niet afhankelijk is van de aanwezigheid van een traditionele telefoonlijn. De Maxcom MM35D kunt u namelijk voorzien van een Simkaart om deze te gebruiken. U steekt de bureaulader simpelweg in het stopcontact en plaatst de Simkaart in het toestel. Vervolgens is de MM35D draadloze bureautelefoon van Maxcom direct klaar voor gebruik.

Het grote voordeel van een DECT telefoon die werkt met een simkaart is dat deze overal gebruikt kan worden en u deze overal mee naartoe kunt nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bouwplaats of een verzorgingstehuis waar geen vaste lijn beschikbaar is voor de bewoners. Met behulp van de Maxcom MM35D kunnen zij gewoon bellen met een telefoon die lijkt op een vaste lijntelefoon zonder dat deze aangesloten hoeft te worden op het telefoonnetwerk.

De MM35D wordt standaard geleverd met handige bureaulader waarmee u de telefoon kunt opladen. Om de telefoon op te laden hoeft u enkel de telefoon in de lader te plaatsen. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen met het insteken van kabeltjes in de telefoon. De kabeltjes steekt u namelijk eenmalig in de bureaulader.


Productspecificaties van de Maxcom MM35D Huistelefoon met SIM:

Telefoonboek: 500 contactenSMS-geheugen: 500 berichtenMicroSD-kaarten: tot 16 GBGrote verlichte toetsenHandsfree-functieFM-radiowekkerAudio- en videospelerDesktop opladerBatterij: 1000 mAhStandby-tijd: tot 300 uurSpreektijd: tot 10 uurAfmetingen: 145 x 52 x 14 mm

Verschillende formaten Simkaarten:

In deze telefoon gaat een standaard formaat SIMkaart.

Bestel de Maxcom MM35D Huistelefoon met SIM gemakkelijk en snel.

Specificaties

  • Merk: Slechtziend
  • EAN: 5908235973999

Beoordelingen

Gesponsorde producten