Mediashop Slim Cycle 2-in-1 home trainer - fitnessapparaat - fiets - 8 weerstandsniveaus

3324959
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil je afvallen, gespierder worden maar dat allemaal zonder een fortuin uit te geven aan een duur sportschoolabonnement? Slim Cycle levert een intense cardio- en krachttraining in het comfort van je eigen huis. Verbrandt calorieën terwijl je tv kijkt, social media inhaalt of een boek leest. Met de 2-in-1 hometrainer kom je gemakkelijker en beter weer in vorm in minder tijd.

De 2-in-1 hometrainer

Met Slim Cycle is het alsof je twee hometrainers in één hebt. Gebruik hem als hometrainer, of verander hem met een draai aan de knop in een ligfiets. Zo heb je twee fietsen in één. Daarnaast beschikt de fiets over wel 8 weerstandsniveaus en bepaal je zelf hoe hard je moet trappen. Naast een intensieve cardiotraining, kan je ook je arm-, rug- en borstspieren versterken met behulp van de ingebouwde weerstandsbanden. En heb je maar weinig ruimte in huis? Geen probleem! De Slim Cycle is compact in te klappen zodat je hem onder het bed of achter in de kast kan opbergen.

Comfortabel trainen Voel je comfortabel terwijl je jouw beenspieren traint door het zachte zitkussen en rugleuning van memory foam. Het gemakkelijke digitale display toont belangrijke trainingsstatistieken zoals snelheid, tijd, afstand, verbrande calorieën en hartslag. Zo kun je jouw voortgang bijhouden terwijl je rijdt!

Specificaties

  • Merk: Mediashop
  • EAN: 9010041024720
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten