Smooth Sonic – Gezichtsreiniger

Omschrijving

Maak het reinigen van je huid leuk ken gemakkelijk. Met deze vibrerende gezichtsreinigingsborstel kun je jouw make-up verwijderen, een peeling doen en jezelf masseren. Het unieke systeem van sonische trillingen in combinatie met de verschillende opzetstukken, geven een professioneel resultaat.

De Smooth Sonic gezichtsborstel komt met 3 opzetstukken voor verschillende toepassingen. De zachte borstelkoppen zijn geschikt voor de gevoelige en normale huid. De silicone borstelkop met knobbeltjes is ontworpen om de huid zachtjes te masseren en crème mee aan te brengen. Tot slot kan de massage borstelkop helpen bij ontspanning welzijn, maar is ook geweldig voor spierspanning, de bloedsomloop en vermoeidheid.

De beauty tool is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Gebruik het bijvoorbeeld op het gezicht, hals of borst. Het is effectief, zelfs na een snelle behandeling van 1 minuut. Het is geschikt om te worden gebruikt met verschillende cosmetische producten, zoals crèmes, scrubs of cleansers.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8720612800523

Beoordelingen

Gesponsorde producten