Solis Light & Strong 442 Haardroger Professional - Föhn - Roze

2559591
85.90 85.89
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Solis-of-Switzerland
3,8 Sterren
Solis Light & Strong 442 Haardroger Professional - Föhn - Roze
85.90 85.89
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Solis Light en Strong 442 is de lichtgewicht onder de föhns. Met zijn 420 gram is deze haardroger namelijk veel lichter dan vergelijkbare professionele föhns. De haardroger beschikt over meerdere warmtestanden en droogsnelheden. Daarnaast is de Light & Strong voorzien van ionentechnologie.

Waarom de Light & Strong?
+ ION-technologie
+ Geschikt voor elk type haar
+ Koud lucht functie voor meer volume en elasticiteit
+ Inclusief stylingmondstuk

Goed om te weten
- Er wordt geen volume diffuser meegeleverd

Comfortabel föhnen
Met een gewicht van 420 gram heeft de Solis Light & Strong zijn naam dubbel en dwars verdiend. De anti-sliphandgreep maakt het gebruik van de föhn heel aangenaam. Onderschat deze lichte föhn niet: met een vermogen van 1.800 Watt wordt er meer dan voldoende kracht geleverd om jouw haren snel droog te blazen. Daarnaast levert de professionele haardroger veel meer lucht én luchtdruk dan de meeste andere modellen in deze klasse. Deze föhn past, mede dankzij Zwitserse kwaliteit, uitstekend thuis in een kapsalon.

Professionele haardroger voor thuis
De professionele kappersföhn is voorzien van twee snelheden, drie warmtestanden en een koude luchtknop. Door de koude lucht voeg je meer volume en elasticiteit toe aan het haar. Dankzij de temperatuurwisseling sluiten de haarschubben waardoor de gecreëerde look behouden blijft. Het haarfilter van de föhn is afneembaar zodat je jouw föhn ten alle tijde schoon en fris houdt.

ION-technologie voor glanzend haar
Deze vakkundige föhn bevat onder andere tourmaline, keramiek en de innovatieve ionentechnologie. Hierdoor wordt het haar tijdens het proces omhuld met ionen, wat zorgt voor gladde en glanzende lokken. De hitte wordt dankzij deze solide eigenschappen gelijkmatig verdeeld over het haar, wat de schade aan het haar maximaal beperkt. Dof en pluizig haar na het gebruik van deze haardroger behoort dan ook tot het verre verleden. Wanneer je deze föhn aanschaft, ontvang je tevens een separaat stylingmondstuk waarmee je de individuele lokken droogt en tot het gewenste kapsel vormt.

Zwitserse kwaliteit
Al sinds 1933 ontwikkelt, test, ontwerpt en produceert Solis hoogwaardige en technisch geavanceerde haardrogers. Naast de technologische kant wordt bovendien altijd veel aandacht besteed aan de functionaliteit, het design en de duurzaamheid. In onze eigen productiefaciliteit in Mendrisio – in het zuiden van Zwitserland – worden onze uiterst solide haardrogers met de meest geavanceerde spuitgietmachines geproduceerd.

In de verpakking:

  • Solis Light & Strong 442 Zilver
  • 1 Stylingmondstuk

Specificaties

  • Merk: Solis
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7611210969457
  • Model: Light & Strong 442
  • Vermogen (Watt): 1800.0
  • Aantal standen: 2
  • Koude stand: Ja
  • Kleur: Roze
  • Afmeting (cm): 21,6x8,9x26,1 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 420.0
  • Geschikt voor type haar: Normaal haar
  • Ionische technologie: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten