Sonic Superstars - Nintendo Switch

4355726
64.10
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4 Sterren
Sonic Superstars - Nintendo Switch
64.10
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Sonic Superstars kopen voor Nintendo Switch!

In Sonic Superstars voor Nintendo Switch speel je de klassieke 2D Sonic-platformer in een geheel nieuwe jasje met 3D graphics, nieuwe krachten én vaardigheden!

Ervaar een supersnel en nieuw avontuur van Sonic in deze hedendaagse variant van de geliefde 2D Sonic-platformgame! Beleef het avontuur als Sonic, Tails, Knuckles en Amy Rose en maak gebruik van de gloednieuwe Emerald-krachten om op unieke en dynamische wijze te bewegen en aan te vallen. Verken adembenemende, nog nooit eerder geziene omgevingen alleen of met maximaal drie andere spelers, en stop Dr. Eggman, Fang en een mysterieuze nieuwe tegenstander die vastbesloten zijn om de gigantische dieren van de eilanden te transformeren in Badniks. Zorg ervoor dat je op tijd bent, voordat het te laat is!

Kenmerken:

Vergeet de grenzen van 2D, want deze versie omarmt volledige 3D-graphics, biedt je nieuwe krachten en vaardigheden, en brengt je naar betoverende nieuwe omgevingen. Bereid je voor op een Sonic-avontuur zoals je nog nooit eerder hebt beleefd!

Stap in de schoenen van je geliefde personages: selecteer jouw favoriet uit Sonic, Tails, Knuckles en Amy Rose en benut hun unieke vaardigheden om een weg te banen over de betoverende Northstar Islands. Race tegen de klok om Dr. Eggman te verslaan, die samenwerkt met zijn oude aartsvijand, Fang.

Ontketen de magie van de Chaos Emeralds: vermenigvuldig jezelf, trotseer watervallen, transformeer jezelf en ontdek nog veel meer met de verbazingwekkende krachten die de Chaos Emeralds te bieden hebben!

Meer vrienden, meer plezier: Voor de allereerste keer in een Sonic-spel kun je de hele campagne spelen met maximaal 3 andere spelers met drop-in en drop-out 4-Player Local Co-op.

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer van Sonic Superstars!

Specificaties

  • Merk: SEGA
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sega
  • EAN: 5055277051762
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: Nintendo Switch

Reviews

Gesponsorde producten