Spiky Hair Brush Model 4 Diamant Zwarte haarborstel

Omschrijving

SPIKY HAIR BRUSH MODEL 4 is een borstel die elk type haar perfect aankan. Het kamt recht, krullend, lang of kort haar op een pijnloze en snelle manier. Het penseel ligt perfect in de hand, waardoor het zeer comfortabel in gebruik is. Het is gemaakt van speciaal materiaal, wat het kammen van het haar uitzonderlijk snel, gemakkelijk en pijnloos maakt. De borstelharen zijn ideaal voor een hoofdhuidmassage, die de zenuwuiteinden stimuleert, de bloedsomloop stimuleert en een positief effect heeft op de haargroei. Dit model kenmerkt zich door de mogelijkheid om te sluiten, waardoor de borstel gemakkelijker schoon te houden is. Door het moderne design en het kleine formaat is het mogelijk om hem overal mee naartoe te nemen - op reis, op het strand of in uw dagtas. Het kamt nat en droog haar perfect.

De knoppen, gebroken haar, onaangename rukken? Weet je dat? Wat als het makkelijk, snel en prettig was om je haar zo te kammen? Het is mogelijk met het nieuwe haarborstelmerk Twish.

Elke van onze borstels is ontworpen met u en uw haar in het achterhoofd. We wilden je negatieve poetservaring gewoon een slechte herinnering maken. Dankzij het speciale materiaal en de innovatieve penseelvormen kunt u gemakkelijk elk haar - kort, lang, recht, krullend - kammen zonder problemen voor onze penselen! Bovendien zijn ze perfect voor hoofdhuidmassage, die, zoals u weet, een grote invloed heeft op de conditie van het haar.

U kunt kiezen uit verschillende vormen en kleuren om het penseel af te stemmen op uw behoeften, smaak en humor! De producten zijn opvallend en zien er geweldig uit in de badkamer, en dankzij hun kleine formaat kunt u ze in uw tas gooien.

Specificaties

  • EAN: 4526789012530
  • Afmeting (cm): 77x102x54 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten