Sportbay® massage set (3 in 1)

Sportbay® massage set (3 in 1)
Sportbay® massage set (3 in 1)
Bekijk video(s)
1946007
42.99
Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Yourstockshop
4.2 Sterren
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Sportbay® massage set (3 in 1) bestaat uit maar liefst drie producten: de twee foamrollers en een massagestick. De Sportbay® massage set (3 in 1) kan hierdoor naar eigen wens gebruikt worden door de verschillende hardheden. Voor een zachte massage worden de twee foamrollers en massagestick tezamen gebruikt. Voor intensiever gebruik kan de buitenste foamroller eraf gehaald worden, veelal bedoeld voor de ervaren gebruikers. Voor harde spieren hoeft enkel de massagestick gebruikt te worden, deze geeft een diepere spiermassage.

Hoe de Sportbay® massage set (3 in 1) werkt:
Bij deze zelfmassage wordt gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. Door op een rustige, aanhoudende wijze druk uit te oefenen op de foamroller wordt het zachte weefsel gemasseerd. Het masseren van het zachte weefsel en behandeling van de skeletspieren wordt in vakterm myofacial release genoemd.

De massage resulteert in verzachting van het bindweefsel en daarnaast worden verschillende spier- en gewrichtspijnen worden verlicht. Ook worden de flexibiliteit en bewegingsvrijheid door de zelfmassage met de Sportbay® massage set (3 in 1) bevorderd.

Algemene toepassing van de Sportbay® foam roller set (3 in 1)
De Foamroller 3-in-1 is een ideale roller voor stretchen en om de flexibiliteit te bevorderen. Met de foamroller worden spieren verlicht in de onder- en bovenrug. Ook is de foamroller ideaal voor het masseren van de hamstring, bovenarmen en meer.

Medische toepassing van de Sportbay® foam roller set (3 in 1)
Door de hoge dichtheid van de foamroller worden spieren en pezen goed gerekt. Het breekt de hechting van zacht weefsel en verlicht het bindweefsel. Ook wordt circulatie en doorbloeding verbeterd door de massage met de foamroller.

Productkenmerken:

Materiaal: Foam (PE - Polyethylene)
Afmetingen: 15 x 46 cm
Kleuren: grijs & oranje
Afmeting grijze roller: 15 x 46 cm
Afmeting oranje roller: 10 x 46 cm
Massagestick: 3,5 x 45 cm

Specificaties

  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 3412181025500
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Foam
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1200.0

Reviews

Gesponsorde producten