STANLEY Schilderset - 11-delig - Verfset - Verfrollers - Verfkwasten - Verfbakken - Afdekfolie

Omschrijving

2 verfbakjes, 3 verfrollers, 2 houders en 3 kwasten. Allemaal in verschillende formaten. Met deze schilderset van STANLEY kun je vooruit. Hiermee vink je heel wat schildersklusjes van je lijstje. Een muur, een kast of een ander object; alles voorzie je met deze complete set schildersaccessoires van een nieuw laagje verf met een fris kleurtje. Daar kikkert je huis weer van op. 

Rollers en verfbakken 

De set bevat een vachtroller van 230 millimeter met een bijpassende houder en verfbak. Hiermee schilder je gladde en semi-gladde ondergronden, bijvoorbeeld een muur of een wandje. Ook zitten er 2 rollers bij van 100 millimeter met bijpassende houder en verfbakje. 1 vachtrollertje en 1 schuimrollertje. Die gebruik je voor kleinere oppervlakken zoals meubels. Daarnaast bevat de set ook nog 3 verfkwasten. De kwasten hebben de afmetingen: 25 millimeter, 37 millimeter en 50 millimeter. Hiermee schilder je van alles en nog wat.

Plastic beschermfolie 

In de set vind je ook nog een groot stuk plastic beschermfolie van 3,6 bij 2,7 meter. Hiermee kun je de vloer of meubels beschermen als je aan het schilderen bent. In de verfbakken zit aan de ene kant een verdieping waar je de verf in kunt schenken. Aan de andere kant zit een geribbeld oppervlak waar je de roller over kunt rollen om de verf optimaal te verdelen.

Specificaties

  • Merk: Stanley
  • EAN: 8711252175621

Beoordelingen

Gesponsorde producten