Steinhauer Sparkled Light Hanglamp Staal

3707031
119.95
Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 23 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
LichtXpert
3 Sterren
Steinhauer Sparkled Light Hanglamp Staal
119.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Over de Steinhauer hanglamp Sparkled light staalDe hanglamp Sparkled light met artikelnummer 8247ST wordt gefabriceerd door Steinhauer. Het EAN nummer waar dit product onder geregistreerd staat is 8712746147353. Deze stalen lamp is gemaakt van metaal. Deze mooie hanglamp heeft een gewicht van 0,6 kg Afmetingen van de hanglamp Dit product heeft de volgende afmetingen:
  • Lengte: 50 cm;
  • Breedte: 50 cm;
  • Hoogte: onbekend;
Mogelijkheid tot dimmen!De lamp is dimbaar. Hierdoor kun je eenvoudig de juiste sfeer creëren, of het nu gaat om een romantisch diner of een ontspannen avond thuis. Je kunt de lamp bedienen door middel van een wandschakelaar. De lamp dient rechtstreeks aangesloten te worden. De lamp is uitgerust met een snoer van0Passende lichtbron nodig? De hanglamp Sparkled light wordt geleverd zonder lichtbron. Dat betekent dat je zelf een lichtbron moet aanschaffen. Bij het aanschaffen van een lichtbron is het belangrijk dat je even let op het aantal lichtpunten, de maximale wattage en de fitting van de lamp.De lamp heeft 1 lichtpunt, wat betekent dat je dus 1 lichtbron moet aanschaffen. Verder heeft de hanglamp een E27 fitting en is het geschikt voor maximaal 40W. Verstelmogelijkheden van de Steinhauer hanglamp Sparkled light - staal - metaal - 50 cm - E27 fitting - 8247ST Helaas is de 8247ST niet verstelbaar. De stijl van deze hanglamp De Steinhauer hanglamp Sparkled light - staal - metaal - 50 cm - E27 fitting - 8247ST heeft een moderne stijl. Moderne lampen belichamen de essentie van hedendaags design met strakke lijnen, minimalistische vormen en innovatieve materialen. Deze lampen zijn een reflectie van de moderne tijd, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met esthetiek en technologie. Hanglampen met slanke profielen en geïntegreerde LED-verlichting bieden een strakke en efficiënte manier om ruimtes te verlichten, terwijl vloerlampen met verstelbare armaturen en ingebouwde dimmers een aanpasbare verlichtingsoptie bieden voor elke gelegenheid. Technische snufjes In de specificaties lees je wellicht dat de lamp niet te bedienen is met een mobiele app of dat de lamp niet met Bluetooth verbonden kan worden. Hier moeten we echter een kleine kanttekening bij plaatsen. In de basis is het niet mogelijk om de lamp te bedienen door middel van een app of door middel van bluetooth. Echter door slimme domotica oplossingen kun je de lamp eenvoudig bedienen door middel van jouw telefoon. Vraag de lokale elektricien naar de mogelijkheden. Wat maakt deze hanglamp uniek? Hieronder een overzicht van unieke kenmerken van de Steinhauer Sparkled light:
  • Fabrieksgarantie: 2 jaar;
  • Beveiligingsklasse: IP20 beveiligingsklasse stofdicht;
  • Aansluitspanning: Hoogspanning (220V/230V);
Nog een vraag over dit product?Heb je nog een vraag over de Steinhauer hanglampen kun je het antwoord hier niet vinden? Wij streven ernaar om binnen één werkdag te reageren. We raden je bovendien aan om even de product specificaties te lezen, hier staat veel extra informatie.

Specificaties

  • Merk: Steinhauer
  • EAN: 8712746147353
  • Fitting: E27
  • Aantal lichtbronnen: 1
  • Vermogen (Watt): 40.0
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Afmeting (cm): 50x50 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten