Stereoboomm Koptelefoon HP600 BT aluminium / zwart - bluetooth

1797038
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Stereoboomm HP600 Bluetooth koptelefoon: met goud beoordeeld
Stereoboomm ontwikkelt al jaren de allerbeste audioproducten voor een zeer betaalbare prijs. Deze over-ear Stereoboomm HP600 is een echt topproduct en heeft vorig jaar 4,5 van de 5 sterren gekregen van review website Gadgetgear.nl; een gouden beoordeling! Met deze koptelefoon ben je lekker afgesloten van de buitenwereld waardoor je helemaal op kunt gaan in je favoriete muziek. Deze hoofdtelefoon zorgt voor een excellent geluid en, ook niet onbelangrijk, hij zit heel comfortabel. De extra zachte oorbeschermers en verstelbare hoofdband passen perfect en zorgen voor een hoog draagcomfort.


Opvouwbare koptelefoon
Deze koptelefoon is ook erg handig voor onderweg. Op vakantie naar muziek luisteren of onderweg in de trein? Geen probleem, want deze koptelefoon neem je zo mee in je tas omdat hij opvouwbaar is. Je stopt hem netjes in de meegeleverde beschermhoes. Dankzij Bluetooth kun je vrij bewegen tijdens het luisteren. De Stereoboom HP600 kun je verbinden met andere apparaten die over Bluetooth beschikken. Zoals je smartphone, tablet of laptop. Dankzij de ingebouwde microfoon is het zelfs mogelijk te bellen via de Stereoboomm HP600. Het oog wil natuurlijk ook wat; de hoofdband is mooi zacht terwijl de verbindingsstukken met de oorschelpen zijn afgewerkt met geborsteld metaal. Hierdoor heeft de koptelefoon een moderne, en ook licht chique afwerking. De oorschelpen zijn over-ear modellen. Ze sluiten je dus echt af, maar de druk van de oorkussens op het hoofd is minimaal.

Voordelig de Stereoboomm HP600 bestellen?
Dat doe je natuurlijk bij Dealdonkey. Je zult niet teleurgesteld worden. Want als je thuis de doos uitpakt, vind je jouw nieuwe Stereoboomm HP600 verpakt in een fraaie zwarte, hardschalen etui. Ook de extra accessoires zoals de gold-plated 3,5mm audiokabel en een gold-plated micro-USB kabel, om de headset mee op te laden, krijg je erbij.

Specificaties

  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5414633063854

Beoordelingen

Gesponsorde producten