Sterilizer FlinQ Draadloze UV Smartphone Sterilizer

3265716
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
  • Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de FlinQ Ultraviolet Sterilizer desinfecteer je in een handomdraai je smartphone. Plaats je iPhone of Samsung in het apparaat en binnen 10 minuten zijn veel van de virussen en bacteriën die je dagelijks meedraagt verwijderd.  Zorg ervoor dat ook de sieraden, pasjes en andere spullen die je op een dag veel in je handen hebt schoon blijven. Ook die plaats je eenvoudig in de sterilizer. Desinfectie was nog nooit zo belangrijk!

Voordelen

  •  Desinfectie binnen 10 minuten van de spullen die je dagelijks gebruikt
  •  Ideaal voor het schoon houden van je smartphone, horloge en sieraden
  •  Uitklapbaar, waardoor geschikt voor grotere en hogere producten
  •  Draadloos te gebruiken (accu), opladen met de meegezonden USB-oplaadkabel

Desinfectie box
Onze handen desinfecteren wij inmiddels een aantal keer per dag. Maar waarom houden wij de apparaten die we zo vaak in ons handen hebben niet schoner? Met de FlinQ UV Sterilizer desinfecteer je je telefoon, sieraden, bankpassen en horloge snel en eenvoudig. Binnen 10 minuten is het overgrote deel van de virussen en bacteriën op de artikelen verwijderd en voelen zij weer schoon aan.

De FlinQ Ultraviolet Sterilizer is uniek door zijn uitklapbare functie. Daardoor kunnen ook hogere en grotere apparaten worden gedesinfecteerd. Maak je dus geen zorgen of de nieuwste versie smartphone past! De sterilizer is geschikt voor een veelvoud aan producten, zorg ervoor dat je je in een steriele omgeving begeeft! De box is ook zeer geschikt voor beroepen waarbij veel dezelfde producten worden gebruikt. Denk daarbij aan kapperszaken, opticiens en supermarkten.

De sterilizer is makkelijk mee te nemen door zijn formaat en gewicht (circa 210 gram). Laad het apparaat op met een micro USB-oplaadkabel in je laptop of andere stroomvoorziening en gebruik de desinfecteerbox daarna draadloos. De UV-lampen gaan tot wel 10.000 uur mee. Als je de sterilizer gemiddeld 3 uur per dag gebruikt, gaat het apparaat tot wel 9 jaar mee.

De UV Sterilizer is voor een veelvoud aan huishoudelijke producten te gebruiken. Stop je adapters, cash papier en munten in de box en het overgrote deel van de virussen en bacteriën worden verwijderd. Ook je airpods, sleutelhangers en opladers hebben zo nu en dan een verfrissing nodig. En je gebruikt de desinfectiebox draadloos, dus je neemt hem simpel mee naar het volgende product.

Hoe werkt UVC-licht desinfectie?
UVC-licht is zo krachtig (op een golflengte van 270-280 nanometer) dat de bacteriën en virussen onschadelijk worden gemaakt. Door het UVC-licht worden de moleculaire bindingen in het DNA van de bacteriën afgebroken. Ontsmetten met dit licht is daardoor veel efficiënter en krachtiger dan het schoonmaken met een doekje.

Verpakking gewicht: 400 gram

Verpakking afmetingen: 200 mm x 200 mm x 100 mm

Specificaties

  • Merk: FlinQ
  • Merk: FlinQ
  • EAN: 8720168682109
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 300.0

Reviews

Gesponsorde producten