Stevige Matras Hoes - 2-persoons Matrashoes - 100my - Beschermhoes Tijdens Verhuizen en Opslag - 190x260cm

3723020
15.98
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Verhuisdozenloods
4,5 Sterren
Stevige Matras Hoes - 2-persoons Matrashoes - 100my - Beschermhoes Tijdens Verhuizen en Opslag - 190x260cm
15.98
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

- Stevige beschermhoes voor matrassen, de zakken zijn zeer geschikt voor het veilig opslaan of verhuizen van uw matrassen.
- De beschermhoes helpt tegen ongedierte, stof of vocht en zal uw matras beschermen en behouden.
- De matrashoes is (H) 260cm x (B) 190cm zodat alle standaard maat matrassen passen.
- De matrashoes is erg dik en duurzaam en bovendien ademend maar waterbestendig wat u een gerust gevoel geeft.
- Garantie: op dit product krijgt u 100% garantie! Als u problemen met dit product ervaart, neemt u dan alstublieft contact met ons op!

Je matras beschermen tijdens de verhuizing

Verhuizen is een uitdaging voor iedereen en het beschermen van je matras is één van de belangrijkste zorgen tijdens een verhuizing. Een matras is namelijk een van de grootste investeringen in je slaapkamer en je wilt natuurlijk dat het in perfecte staat aankomt op je nieuwe adres. Dit is waar onze matrashoezen goed van pas komen.

Matrashoezen bieden niet alleen bescherming voor je matras tijdens de verhuizing, maar ook tegen stof, vuil en schimmel. Het is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een hygiënische manier om je matras te beschermen en te verlengen de levensduur. Matrashoezen zijn gemakkelijk aan te brengen en verwijderen en beschermen tegen krassen, deuken en scheuren die kunnen optreden tijdens het verhuizen van je matras.

Bij het kiezen van een matrashoes, moet je rekening houden met de grootte van je matras. Het is belangrijk om een hoes te kiezen die een perfecte pasvorm heeft, zodat je matras niet kan verschuiven of scheuren tijdens het verhuizen. Er zijn matrashoezen verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder onze eenpersoons matrashoes en de tweepersoons matrashoes. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste hoes te vinden voor elk matras in je slaapkamer.

Matrashoezen zijn niet alleen nuttig tijdens een verhuizing, maar ook voor het (tijdelijk) opslaan van je matras. Het beschermt je matras tegen stof, vuil en allergieën, wat betekent dat je matras langer meegaat.

Al met al, matrashoezen bieden de ultieme bescherming voor je matras tijdens de verhuizing en verlengen de levensduur. Naast verhuisdozen is de matrashoes een slimme aankoop voor elke verhuizing. Naast matrashoezen hebben we ook meubelhoezen om je meubels te beschermen tijdens de verhuizing, Deze zijn onderverdeeld in de stoelhoes en bankhoes.

Specificaties

  • Merk: Verhuisservice+
  • EAN: 7445900063039
  • Afmeting (cm): 225x114 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten