Op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Zoek dan niet verder! Blokker heeft namelijk een grote collectie stofzuigers. Wij kunnen goed begrijpen dat je door alle verschillende typen, modellen en specificaties misschien niet zo goed weet waar je op moet letten. We vertellen je daarom alles wat belangrijk is om rekening mee te houden bij de aankoop van een stofzuiger. Zo vind jij de stofzuiger die perfect past bij jouw woonsituatie.

Welke stofzuiger past bij jou?

voor & nadelen

+ grote stofopvang

+ stofzuigen zonder tijdslimiet

+ sterke zuigkracht

+ je komt niet in aanraking met vuil

- verliest zuigkracht als de stofzak vol wordt

- je moet de stofzuigerzakken vervangen

voor & nadelen

+ grote stofopvang

+ stofzuigen zonder tijdslimiet

+ sterke zuigkracht

+ zuigkracht neemt niet af bij vol reservoir

- je kunt stof en vuil verliezen bij het legen van het stofreservoir

- werkt minder goed bij stofallergie of huisdierharen

voor & nadelen

+ snoerloos

+ lichtgewicht

+ makkelijk hanteerbaar

+ geïntegreerde kruimeldief (optioneel)

- beperkte accuduur

- kleinere stofopvang

voor & nadelen

+ doet het werk voor je

+ houdt elke dag je huis schoon

+ komt vaak onder laag meubilair

+ vaak vooraf te programmeren

- zuigt minder goed op moeilijk bereikbare plekken

- duur in de aanschaf

Een stofzuiger die past bij jouw woonsituatie

Om je huis schoon te krijgen, heb je een goede stofzuiger nodig. Maar wat voor jouw buurman een perfecte stofzuiger is, is voor jou wellicht niet handig. Heb je harde vloeren in huis? Heb je hoog tapijt? Heb je snel last van niesbuien door stof? Of houdt de hond je gezelschap in de woonkamer? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een stofzuiger. Wij vertellen je daarom waar je op moet letten bij de aanschaf van een stofzuiger.

Woon je met een hond? Dan heb je een specifieke stofzuiger nodig. Die vind je bij Blokker.

Blokker helpt

Stofzuigen & stofzuigers

Ben je op zoek naar advies over welke stofzuiger het beste bij je past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze stofzuigeradviespagina bied je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.


We behandelen verschillende factoren waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een stofzuiger, zoals de grootte van je huis en de soort vloerbedekking die je hebt. We geven ook tips over hoe je het beste je stofzuiger kunt gebruiken en onderhouden, zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.


Bekijk onze stofzuigeradviespagina vandaag nog en maak een weloverwogen keuze voor de stofzuiger die het beste bij je past. Of het nu gaat om een stofzuiger met zak, zonder zak of een robotstofzuiger, wij helpen je graag bij het maken van een keuze.