De beste stofzuiger voor jou? Kies de stofzuiger die bij je past.

Kies de stofzuiger die bij jou past

Op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Zoek dan niet verder! Blokker heeft namelijk een grote collectie stofzuigers. Wij kunnen goed begrijpen dat je door alle verschillende typen, modellen en specificaties misschien niet zo goed weet waar je op moet letten.


Blokker vertelt je daarom alles wat belangrijk is om rekening mee te houden bij de aankoop van een stofzuiger. Zo vind jij de stofzuiger die perfect past bij jouw woonsituatie. Wil je meteen onze collectie stofzuigers bekijken? Dat kan natuurlijk ook!


Vind hier de perfecte stofzuiger voor jou »

Een stofzuiger met zak is de traditionele sledestofzuiger die iedereen wel kent. Bij deze stofzuiger komt al het stof en vuil terecht in de stofzuigerzak, die je makkelijk kunt vervangen als hij vol is.

+ grote stofopvang

+ stofzuigen zonder tijdslimiet

+ sterke zuigkracht

+ je komt niet in aanraking met vuil

- verliest zuigkracht als de stofzak vol wordt

- je moet de stofzuigerzakken vervangen

Stofzuigers zonder zak vangen al het stof op in een stofreservoir. Hierdoor heb je geen stofzuigerzakken meer nodig, maar leeg je het stofreservoir in de afvalbak.

+ grote stofopvang

+ stofzuigen zonder tijdslimiet

+ sterke zuigkracht

+ zuigkracht neemt niet af bij een vol

reservoir

- je kunt stof en vuil verliezen bij het legen van het stofreservoir

- werkt minder goed bij stofallergie of huisdierharen

Een steelstofzuiger geeft je alle bewegingsvrijheid, omdat je geen stopcontact nodig hebt. Ook neem je deze lichtgewicht stofzuiger gemakkelijk mee door het hele huis.

+ snoerloos

+ lichtgewicht

+ makkelijk hanteerbaar

+ geïntegreerde kruimeldief (optioneel)

- beperkte accuduur

- kleinere stofopvang

Lekker toekijken vanaf de bank hoe een robotstofzuiger je huis schoonmaakt. Deze slimme stofzuiger werkt op een accu en heeft veel verschillende mogelijkheden.

+ doet het werk voor je

+ houdt elke dag je huis schoon

+ komt vaak onder laag meubilair

+ vaak vooraf te programmeren

- zuigt minder goed op moeilijk bereikbare plekken

- duur in de aanschaf

Een stofzuiger die past bij jouw woonsituatie

Om je huis schoon te krijgen, heb je een goede stofzuiger nodig. Maar wat voor jouw buurman een perfecte stofzuiger is, is voor jou wellicht niet handig. Heb je harde vloeren in huis? Heb je hoog tapijt? Heb je snel last van niesbuien door stof? Of houdt de hond je gezelschap in de woonkamer? Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een stofzuiger. Wij vertellen je daarom waar je op moet letten bij de aanschaf van een stofzuiger.

Woon je met een hond? Dan heb je een specifieke stofzuiger nodig. Die vind je bij Blokker.