Strex Acculader - 12/24V 4/6/8A - Reparatiemodus - Druppellader - Accu Lader voor Auto / Motor / Scooter / Boot / Camper

3788826
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
SBD Trading B.V.
4,3 Sterren
Strex Acculader - 12/24V 4/6/8A - Reparatiemodus - Druppellader - Accu Lader voor Auto / Motor / Scooter / Boot / Camper
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Strex SP186 is een geavanceerde en slimme acculader. Met de acculader kan je alle 12 en 24 volt AGM, GEL en loodzuur accu's opladen. Ideaal dus om je lege auto of boot accu weer tot leven te brengen. Met het moderne LCD-scherm kom je snel achter de status van de aangesloten accu. Opladen gaat snel en eenvoudig, je hoeft alleen de lader aan de accu koppelen en de stekker in het stopcontact te steken. Hierna begint het opladen al automatisch.

Geschikt voor de meeste accu’s
Met de Strex acculader laad jij haast alle accu types weer op. De lader is geschikt voor o.a. calcium, gel, AGM en natte accu’s van 12/24V. Kies zelf of je de accu met 4A, 6A of 8A weer oplaadt. Ideaal voor bijvoorbeeld auto’s, motors, vrachtwagens, boten, landbouwvoertuigen en meer. Accu helemaal leeg? Geen probleem! Ook nu kan je de Strex acculader gebruiken.

Multibescherming
Jouw nieuwe acculader is veilig in gebruik dankzij verschillende veiligheidsmaatregelen. Zo beschikt hij over bescherming tegen oververhitting, kortsluiting, verkeerde polariteit, over ontlading en is hij bestendig tegen een te hoog of laag voltage. Ook heeft de lader een speciale vlambestendige behuizing.

Compact design
Geen gesjouw met een groot onhandig apparaat. De Strex Acculader is met zijn 17 x 8 CM net iets groter dan je hand en daarom ideaal om mee te nemen en makkelijk op te bergen. Met zijn moderne design en handige LCD display is de acculader naast functioneel ook een aanwinst voor je gereedschap collectie.

Jouw voordelen
> Meervoudige beveiliging
> Geschikt voor 12/24V accu’s
> 3 Traps laad programma
> LCD display met handige data
> Simpel, compact en praktisch

Intelligent LCD-display
Met het handige LCD scherm ben je snel op de hoogte van de status van je accu. Op het scherm lees je met 1 blik de laadspanning, stroom, batterij type en batterij capaciteit af. Accu vol? Dan schakelt de acculader het laadproces automatisch uit.

Batterijonderhoud
Ingebouwde batterij reparatie mode om oude en lang niet gebruikt accu’s te herstellen en de levensduur te verlengen. Middels hoog-laag frequentie puls technologie wordt je accu weer zo goed als mogelijk is hersteld.

Specificaties

  • 17 x 8.8 x 6 CM
  • 450 Gram
  • 12/24V
  • 4A/6A/8A
  • Kabellengte klemmen: 60CM
  • Snoerlengte: 100CM
  • Ingebouwde koeler
  • Winter & zomer modus
  • 3 Traps oplaad programma
  • Geschikt voor: Gel, AGM, calcium, EFB en natte lood accu’s tussen de 4AH-100AH
  • Let op! Niet geschikt voor lithium accu’s

    Specificaties

    • Merk: Strex
    • EAN: 8720254661087

    Beoordelingen

    Gesponsorde producten