Wereldwijd heeft Tefal al meer dan 100 jaar ervaring in het ontwikkelen van strijkproducten en Tefal heeft daarin dan ook een breed assortiment. Voor iedereen heeft Tefal een passende oplossing voor het strijken of stomen van je kleding en andere stoffen.

Strijk je het liefst kleinere hoeveelheden met een strijkijzer of werk je liever al je strijkgoed in één keer weg met een krachtige stoomgenerator? Als je snel je kleding wilt opfrissen of glad stomen, dan is een kledingstomer weer ideaal. Tefal heeft het allemaal!

90 dagen op proef

Probeer nu 90 dagen de stoomgeneratoren, stoomstrijkijzers, droogstrijkijzers en kledingstomers van Tefal en laat je overtuigen.


Mocht je niet tevreden zijn, dan biedt Tefal je de mogelijkheid om je product retour te zenden. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag retour.


Hoe stuur ik mijn product terug?

Je stuurt je product in originele verpakking (inclusief streepjescode) retour naar de service afdeling van Tefal.


Meld je product aan via de Self Service Module van Tefal. Hiermee wordt je retourzending in behandeling genomen en volg je de status van je zending. Het adres staat vermeld op het verzendlabel dat je automatisch per e-mail ontvangt na aanmelding van je retourzending. Indien de retourzending voldoet aan de actievoorwaarden, ontvang je het volledige aankoopbedrag binnen 6 weken terug (excl. verzendkosten).

actievoorwaarden

  • Deze 90 dagen op proef actie geldt alleen voor producten die gekocht zijn in Nederland en niet voor producten die aangeschaft zijn via spaarprogramma’s zoals Airmiles, etc.
  • Deze actie geldt in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, maar bij deelname aan deze ‘90 dagen op proef’ actie zal de eventueel ontvangen cashback of gratis product verrekend worden op basis van het hoogste cashback bedrag op het betreffende model en/of de adviesprijs van het gratis product.
  • Het product dient geretourneerd te worden in de originele verpakking inclusief streepjescode.
  • De retourzending dient voorzien te zijn van de originele aankoopnota.
  • Tefal accepteert maximaal 1 (één) aanmelding per deelnemer voor deze actie.


Meer weten?

De volledige actievoorwaarden zijn te lezen op tefal.nl/90dagenopproef