Swan Retro Espressomachine Blauw

2137636
164.84
Je kunt 32 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 32 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad

Kies je kleur:

Swan Retro Espressomachine Blauw Swan Retro Espressomachine Grijs Swan Retro Espressomachine Groen
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
The-Retro-Family
4,1 Sterren
Swan Retro Espressomachine Blauw
164.84
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Swan Espressomachine Blauw is een fraai vormgegeven retro espressoapparaat met een mooie vintage look. Deze vintage geïnspireerde koffie en espressomachine is een echte eyecatcher met zijn stijlvolle Italiaanse design en mooie blauwe kleur. Combineer de retro espressomachine leuk met de andere Swan keukenapparaten en creëer een bijzondere keuken!



Stoompijpje voor de perfecte schuimlaag

Door het mooi vormgegeven rekje aan de bovenkant kun je gemakkelijk meerdere espressokopjes plaatsen. Plaats je kopje in de koffiemachine en creëer de mooiste vormen in de perfecte schuimlaag middels het stoompijpje. Een echte Italiaanse cappuccino is natuurlijk niet compleet zonder een goede schuimlaag.



De heerlijkste koffievarianten

De Espressomachine van Swan heeft een waterreservoir van 1.2 liter en de mogelijkheid 2 kopjes tegelijk te vullen. Creëer de lekkerste koffie varianten zoals bijvoorbeeld café latte, espresso en cappuccino. De koffie en espressomachine is geschikt voor koffiepads en gemalen koffie. De espressomachine komt met een stoompijp, een maatschep voor de gemalen koffie en een koffiepers. Zo kun je genieten van een verse espresso of een heerlijke kop koffie of cappuccino met romige schuimlaag.



Gemakkelijk schoon te maken

De retro espressomachine is eenvoudig uit mekaar te halen waardoor de verschillende onderdelen goed schoon te maken zijn en het onderhoud wordt geminimaliseerd. Zorg ervoor dat de verschillende delen geregeld schoongespoeld worden en je zult nog vele jaren van je espressomachine kunnen genieten.



Italiaanse espressomachine met vintage uitstraling

Het design van de Swan Espressomachine is gebaseerd op de klassieke Italiaanse espressomachines van vroeger. Het retro koffiezetapparaat komt in een mooie vintage blauwe kleur en met de moderne technologie ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. De retro koffie en espressomachine valt erg leuk te combineren met andere keukenartikelen uit de retro collectie van Swan.

Specificaties

  • Merk: Swan
  • EAN: 5055322531157
  • Automatische ontkalker: Ja
  • Koffiespecialiteit: 2 X Cappuccino
  • Vermogen (Watt): 1100.0
  • Type koffievulling: Gemalen koffie
  • Afneembare lekbak: Ja
  • Afneembaar waterreservoir: Ja
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Afmeting (cm): 20 (B)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten