Tala - Luxe Spuitzak, 6 Spuitmondjes, Wit - Tala

3749185
15.42
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4.47 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Luxe Spuitzak, 6 Spuitmondjes, Wit – Tala

Maak met gemak de mooiste versiering op taarten of cupcakes met deze luxe spuitzak van Tala! Bij de spuitzak zitten 6 verschillende spuitmondjes waardoor je de spuitzak voor elke opdracht kunt gebruiken. De spuitmondjes zijn allemaal gemaakt van roestvrijstaal. Aan de spuitzak zit een spuitkopbevestiging die er voor zorgt dat het verwisselen van de spuitstukken eenvoudig en snel gaat. Zo heb je niet verschillende losse spuitzakken nodig maar kan alles met dezelfde gebeuren! De spuitzak is herbruikbaar en de spuitmondjes zijn vaatwasbestendig, wij raden aan om de spuitzak met een doek schoon te maken na gebruik om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Vaatwasbestendig
  • Roestvrijstaal
  • Herbruikbaar

Minpunt

  • Spuitzak is niet vaatwasbestendig

Het Engelse merk Tala is één van de oudste en meest geliefde keukengerei merken ter wereld. Het merk is opgericht in 1899 door Frederick Taylor en Thomas Law en is een vertrouwde leverancier van bak- en taartdecoratie-artikelen. Het merk is dan ook in de loop der decennia uitgegroeid tot een gewild merk bij koks en bakkers over de hele wereld. Omdat Tala trouw blijft aan de Engelse roots, streven zij er vanaf het ontstaan naar om zo veel mogelijk in het Verenigd Koninkrijk te blijven produceren. Vandaag de dag vervaardigt Tala producten in tal van vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Liverpool, Accrington, Norfolk, Suffolk en Burnley.

Wanneer de artikelen van Tala met zorg worden behandeld, gaan deze keukengereiproducten langer dan een mensenleven mee. Het is niet voor niets dat het merk vele positieve brieven ontvangt van klanten die nog steeds Tala producten bezitten, welke al generaties lang door hun familie worden doorgegeven. Dit zegt genoeg over de enorme duurzaamheid van dit mooie merk. Voor de vervaardiging van de meeste Tala-producten worden nog steeds traditionele methoden gebruikt, net als vroeger.

Specificaties

  • Merk: Tala
  • EAN: 5012904099276
  • Afmeting (cm): 20x30x0,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0

Reviews

Gesponsorde producten