Talen Tools - Bats - Excellent – Maat 000 – Met recht opstapje – Zonder steel

3418533
35.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Bats - Excellent – Maat 000 – Met recht opstapje – Zonder steel
35.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Voelt het werken met een bats vaak zwaar aan in de armen? Deze Excellent bats van Talen Tools laat je ook je voeten gebruiken, door het gebruiksvriendelijke rechte opstapje op de bats. Zo verdeel jij de zware lasten tussen armen en benen. Wissel de inspanning goed af zodat je langdurig zware grondsoorten kunt verplaatsen. Het werkblad kent de maat 000, dat komt neer op een breedte van 21 centimeter. Dit model van Talen Tools gebruik je als vervanging van een ander werkblad, want bij dit model zit geen steel.

Bats met perfecte eigenschappen voor zware grondsoorten
Hoe kleiner de maat van het werkblad, hoe beter geschikt voor het verplaatsen van zwaardere grondsoorten. Doordat het werkblad veel te verduren krijgt tijdens de werkzaamheden, is deze bats geslepen en blank gepolijst. Deze afwerking geeft de bats een zelfslijpend vermogen. Hierdoor beschik je over een duurzame bats, die je onderhoudsarm gebruikt.

Past deze losse bats op mijn steel?
Stelen met een diameter van 35 tot 37 millimeter gebruik je om op dit werkblad te plaatsen. Ben jij benieuwd welke steellengte het best aansluit op jouw lichaamslengte? Talen Tools adviseert een 90 centimeter steel aan personen tot 160 centimeter. Ligt jouw lengte tussen de 160 en 175 centimeter? Kies dan voor de 100 centimeter steel. Ben je langer dan 175 centimeter, dan kies je voor een steel van 110 centimeter. Wanneer je lengte nog boven de 190 centimeter uitkomt, adviseert Talen Tools een steellengte van 110 centimeter. Zorg er voor dat je tijdens de tuinwerkzaamheden je knieën kunt buigen. Op die manier ontlast je jouw rug en verklein je de kans op rugpijn en vergroot je de kans om de tuinklus op een comfortabele manier af te ronden.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats Excellent met essenhouten steel

Met recht opstapje om comfortabel toch meer druk met je voeten te zetten
Blank gepolijst en geslepen werkblad
Geschikt voor stelen met een diameter tussen de 35 en 37 millimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448433600
  • Afmeting (cm): 6x21x34 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten