Talen Tools - Gazonhark - Ergonomisch - Glasfiber

3492309
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,1 Sterren
Talen Tools - Gazonhark - Ergonomisch - Glasfiber
27.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 21.89
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Vergroot je werkcomfort en gemak wanneer je tuiniert. Deze ergonomische gazonhark van Talen Tools laat je op een comfortabele manier je gazon aanharken. Door de gebogen steel ervaar je een aangename werkhouding, waarbij je langdurig zonder problemen harkt. De gazonhark kent een breedte van 44 centimeter. Door deze ruime breedte is deze gazonhark ook op een groter gazon perfect inzetbaar. Met 22 tanden verzamel je alle gevallen bladeren en overig tuinafval. Naast het verzamelen van afval in de tuin, maak je met een gazonhark ook vaak de toplaag van de bodem wat losser. Hierdoor krijgen planten, bloemen en het gras weer meer ruimte om lucht, licht en vocht op te nemen.

Voordelen van een glasfiber steel
Een essenhouten steel is in de wereld van tuingereedschappen nog steeds de meest gangbare steel. Toch wint de glasfiber steel terrein. Dat is niet verwonderlijk, want glasfiber is zeer licht van gewicht en bovendien ook enorm sterk. In tegenstelling tot hout, is er geen wax nodig om het materiaal weerbestendig te maken. Glasfiber kan niet roesten. Door de lengte van de steel, heb je een groot bereik voor het aanharken van je gazon. Halverwege de steel is een extra verdikking aangebracht. Dit aangrijpingspunt geeft een fijne greep en zorgt ervoor dat je de steel niet direct op het glasfiber aanpakt.

Ergonomisch tuingereedschap
Het werkcomfort van de gebruiker is het belangrijkste uitgangspunt bij ergonomisch ontworpen tuingereedschap. Je ziet dat terug in de aangename houding die je aanneemt door de knik in de steel, maar ook in het lichte gewicht. Aan het uiteinde van de steel is een extra opzetstukje bevestigd. Dit geeft meer grip en de steel ligt zo prettiger in de hand. De steel is maar liefst 130 centimeter lang. Dit hoeft geen problemen op te leveren voor de werkhouding. Bij een gazonhark zet je namelijk niet zoveel druk als bij een spade of bats. Daardoor is de kans op rugklachten bij het harken een stuk kleiner.

Voordelen van de Talen Tools ergonomische gazonhark

  • Met knik in de steel voor fijne werkhouding
  • Minder inspanning nodig voor spitten ten opzichte van een spade
  • Met lichtgewicht glasfiber steel en kunststof D-greep

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Specificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448424394
  • Afmeting (cm): 122x28x13 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 840.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten